1. hydrogen3's Avatar
    My iphone 5 (still on IOS6) Loses data connection when leaving LTE to 4G area. I do not lose data connection when leaving 4G area going to an LTE area. Reset network settings any thing else I should check?

    Thanks in advance..
    Last edited by hydrogen3; 09-20-2013 at 08:29 AM.
    09-20-2013 07:09 AM
  2. Just_Me_D's Avatar
    How long does it takes to reconnect after the loss data connection? Have you called your wireless provider to see if they can troubleshoot from their end?
    09-20-2013 10:31 AM
  3. hydrogen3's Avatar
    It doesn't. (get data connection) I have to turn off LTE wait a few seconds turn LTE back on.. AT&T blames Apple... Apple says there dumb founded.
    09-20-2013 11:13 AM
  4. sting7k's Avatar
    Did you ask for a replacement iPhone when you spoke to Apple?
    09-20-2013 11:23 AM
  5. hydrogen3's Avatar
    This is a replacement. Having the same issue.


    Sent from my iPhone using iMore Forums mobile app
    09-20-2013 11:54 AM
  6. hydrogen3's Avatar
    Amazing' the issue seemed to resolve it self. At least for now.


    Sent from my iPhone using iMore Forums mobile app
    09-20-2013 05:53 PM

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 11-15-2013, 08:51 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 09-19-2013, 06:36 PM
  3. Callular Data Usage
    By HeyKatie in forum iOS 7
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2013, 07:58 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 09-18-2013, 05:17 PM
  5. Question: Back-Up Data (4S to 5S)
    By babs1003 in forum iPhone 5s
    Replies: 2
    Last Post: 09-17-2013, 07:59 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD