1. l1ghtn1ng's Avatar
    I've always had great coverage in my area and always had full bars and 3G service in my house.

    About a week ago I was at a friends and barley got any service so I turned off 3G to save battery. When I left the next morning I turned the 3G back on and everything was fine. Then I got home, suddenly I can only get 1 bar in my house on Edge, no 3G at all! Now this could be a coincidence but I never had problems before I turned off the 3G. I still have normal service everywhere else I go just not at my house.

    I turned on Airplane mode hoping 3G would come back but I had no luck. I also tried to reset my phone but again no luck

    Anyone know what I could do or what this could possibly be?

    Thank you.
    07-11-2010 11:46 AM
  2. big9erfan's Avatar
    AT&T is probably having a problem in your area. Give them a call and see if anything has been reported. I've had this happen twice over the last year, one was due to network upgrades one was due to a car hitting something of AT&Ts.
    07-11-2010 12:30 PM
  3. l1ghtn1ng's Avatar
    Thanks for the reply I'll call 'em today.
    07-11-2010 12:48 PM
  4. noaim's Avatar
    I would bet its a network issue over a phone issue just because you said it works elsewhere just fine
    07-11-2010 03:44 PM
  5. OTACORB's Avatar
    Yeah, I've had selected towers cause this issue in various locations. Usually it will last a day or two and then resolve itself. It is a good idea though to contact them and report it.
    07-11-2010 05:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD