1. metllicamilitia's Avatar
    I'm not sure if it's the iOS beta or an issue with the forums, I'm having issues viewing images in Tapatalk and on mobile web. In Tapatalk I see broken image links and on mobile web I see nothing at all. Hopefully you guys can shed some light on this. Thanks.
    02-07-2017 02:17 PM
  2. metllicamilitia's Avatar
    Here are some screenshots

    Tapatalk


    Mobile Safari


    Desktop site reloaded without content blockers - Safari
    02-07-2017 03:08 PM
  3. Spencerdl's Avatar
    It's not just you. Same thing is happening to me. Some images show and some don't. I haven't figured out why.
    02-07-2017 03:19 PM
  4. Ledsteplin's Avatar
    I haven't seen it on my TapaTalk. I'm on the TapaTalk beta.
    02-07-2017 05:07 PM
  5. Michelle Haag's Avatar
    Are you guys still having these issues? Is it everywhere or just the contest thread?
    02-10-2017 01:44 PM
  6. tr1ad's Avatar
    Everywhere basically
    Spencerdl likes this.
    02-10-2017 01:52 PM
  7. Just_Me_D's Avatar
    Are you guys still having these issues? Is it everywhere or just the contest thread?
    Yes....

    Image viewing issues-img_0063.jpg
    02-10-2017 01:52 PM
  8. Ledsteplin's Avatar
    Works ok for me in both TapaTalk beta and the iMore forums app.
    02-10-2017 02:25 PM
  9. tr1ad's Avatar
    I'm not sure if it's the iOS beta or an issue with the forums, I'm having issues viewing images in Tapatalk and on mobile web. In Tapatalk I see broken image links and on mobile web I see nothing at all. Hopefully you guys can shed some light on this. Thanks.
    I can't see the photos you post on your case reviews
    02-10-2017 09:48 PM
  10. metllicamilitia's Avatar
    I can't see the photos you post on your case reviews
    I think I may have figured it out. If someone posts a photo via Tapatalk I can see it with Tapatalk. If it was posted another way (as I do with my reviews), the images don't show up. I'm still not sure if it's iOS beta issue or a new issue within the forums themselves.
    02-11-2017 12:05 AM
  11. metllicamilitia's Avatar
    SOLVED: I found the cause of the image viewing issues. iOS 10.3 beta 2. Just had a friend running current official version of iOS check and he could see the images just fine.
    02-11-2017 12:19 AM
  12. Spencerdl's Avatar
    SOLVED: I found the cause of the image viewing issues. iOS 10.3 beta 2. Just had a friend running current official version of iOS check and he could see the images just fine.
    Humm, it doesn't appear to happen on my other Tapatalk sites, just iMore.
    02-11-2017 03:57 AM
  13. metllicamilitia's Avatar
    Humm, it doesn't appear to happen on my other Tapatalk sites, just iMore.
    I just went to check and noticed it on Android Central as well. The only forums I still go to are all Mobile Nations, with Tapatalk anyway. One forum doesn't work very well with Tapatalk.
    02-11-2017 03:16 PM
  14. Spencerdl's Avatar
    I just went to check and noticed it on Android Central as well. The only forums I still go to are all Mobile Nations, with Tapatalk anyway. One forum doesn't work very well with Tapatalk.
    Oh okay. So I'm guessing it's a Mobile Nations problem.
    02-11-2017 03:36 PM
  15. metllicamilitia's Avatar
    Oh okay. So I'm guessing it's a Mobile Nations problem.
    Except it's only a problem on iOS 10.3 beta 2.
    Spencerdl likes this.
    02-11-2017 03:36 PM
  16. Ledsteplin's Avatar
    Interesting. I've had no issues, but I'm on iOS 10.1.1.
    02-11-2017 03:37 PM
  17. Spencerdl's Avatar
    Interesting. I've had no issues, but I'm on iOS 10.1.1.
    Yes Ledsteplin. We know that 10.1.1 was a solid build, but I'm not so sure about 10.2 going forward.
    02-11-2017 03:40 PM
  18. Ledsteplin's Avatar
    Yes Ledsteplin. We know that 10.1.1 was a solid build, but I'm not so sure about 10.2 going forward.
    Did it do ok on 10.2? Or just since 10.3 beta?
    02-11-2017 03:43 PM
  19. Spencerdl's Avatar
    Did it do ok on 10.2? Or just since 10.3 beta?
    It's was OK on 10.2, but overall IMHO..10.1.1 was a better build for the way I use my iPhone namely the "magic wallpapers" and other things.
    02-11-2017 03:45 PM
  20. Ledsteplin's Avatar
    It's was OK on 10.2, but overall IMHO..10.1.1 was a better build for the way I use my iPhone namely the "magic wallpapers" and other things.
    So, since no issues on other forums, it's a MobileNations TapaTalk plug in issue on iOS 10.3 beta.
    02-11-2017 04:06 PM
  21. metllicamilitia's Avatar
    So, since no issues on other forums, it's a MobileNations TapaTalk plug in issue on iOS 10.3 beta.
    Maybe, though I think the plugin is fine. I'm not seeing the images in Safari either. It's only been since beta 2, beta 1 was fine.
    02-11-2017 04:08 PM
  22. Ledsteplin's Avatar
    Maybe, though I think the plugin is fine. I'm not seeing the images in Safari either. It's only been since beta 2, beta 1 was fine.
    That's right, it's online as well.
    02-11-2017 04:15 PM
  23. Spencerdl's Avatar
    So, since no issues on other forums, it's a MobileNations TapaTalk plug in issue on iOS 10.3 beta.
    I would say yes. It appears that way.
    02-11-2017 04:22 PM

Similar Threads

  1. GPS Issues with Nike + on Apple Watch 2
    By Dazzler in forum Apple Watch Series 2
    Replies: 4
    Last Post: 02-12-2017, 10:32 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-08-2017, 01:20 AM
  3. Battery Issues
    By murtzjaffer in forum iPhone 7 Plus
    Replies: 14
    Last Post: 02-07-2017, 12:23 AM
  4. Apple TV 2 - access image cache
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2017, 08:05 PM
  5. Sudden Reboot Issues
    By Ringfinger in forum iOS 10
    Replies: 4
    Last Post: 02-02-2017, 01:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD