1. kiwiruss's Avatar
    I've been looking for a way to get weather in the notification center but haven't found a suitable solution on the cydia store thus far.

    Wondering what other users here are doing for fast weather codes on IPAD 3's .
    07-05-2012 10:44 AM
  2. TiNuts's Avatar
    Lockinfo. You can install a weather plugin, then setup infoshade (takes the place of, but is the same as notification center) and there you go!
    07-06-2012 02:35 PM
  3. kiwiruss's Avatar
    Rats,
    , so I should have bought lock info and not intelliscreenX?
    07-12-2012 09:38 AM
  4. kiwiruss's Avatar
    I see some posts that the lockinfo weather widget doesn't work on ipad3. Can anyone confirm it does work on this Ipad3?
    07-12-2012 07:07 PM
  5. TiNuts's Avatar
    Works for me. I use lock weather specifically.
    07-14-2012 01:30 AM
  6. kiwiruss's Avatar
    Ok. I'll buy lock info and uninstall intelliscreenx.
    07-19-2012 09:52 AM
  7. kiwiruss's Avatar
    Lockinfo weather isn't working either on my IPaD3 iOS 5.1.1 ( latest iOS version)
    07-19-2012 12:18 PM
  8. TiNuts's Avatar
    Are your weather settings correct?

    Should resemble something like this. USMO0985|12786041 (specific to your location).
    07-19-2012 05:54 PM
  9. kiwiruss's Avatar
    Yes, I aded the correct yahoo weather code manually and it would still read 0 degrees and no details, like it is broken.
    07-20-2012 11:25 AM
  10. TiNuts's Avatar
    Hmm. If I remember correctly I had to get my codes from somewhere else because yahoo didn't work or something like that. It's been a long time but I remember it taking me several tries to get it to work. You don't have any spaces or anything in the code, do you?
    07-20-2012 02:00 PM
  11. kiwiruss's Avatar
    No spaces. I'll give it another try on the weekend I guess.
    07-26-2012 07:32 AM
  12. kiwiruss's Avatar
    I reinstalled lockinfo and the lock weather native plugin.
    My weather code is set to

    USMI0874

    And there is no weather showing up. Should the code have more info after it ?
    Last edited by kiwiruss; 07-26-2012 at 07:58 AM.
    07-26-2012 07:54 AM
  13. kiwiruss's Avatar
    Yes , eureka ! Got it working.
    Had to have the code as USMI0874|2585122

    E first time I tried it had spaces in front of the "|" which didn't work.

    But after removing the space it's now working.
    07-26-2012 08:12 AM
  14. kiwiruss's Avatar
    P.S. thanks TiNuts
    07-27-2012 11:38 AM
  15. TiNuts's Avatar
    You're welcome. Glad you got it working.
    07-29-2012 08:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD