1. 0pusX's Avatar
    I've noticed on my 5s that when backing out of a folder/app or going into a folder/app there is frequent lag or "choppiness" with the transition. I notice it a LOT more than on my 5.

    Is this normal? I'm thinking of doing a reset and setting the phone up as new to see if that helps.
    10-12-2013 06:00 AM
  2. onako's Avatar
    I've noticed on my 5s that when backing out of a folder/app or going into a folder/app there is frequent lag or "choppiness" with the transition. I notice it a LOT more than on my 5.

    Is this normal? I'm thinking of doing a reset and setting the phone up as new to see if that helps.
    Have you tried a soft reset?


    Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
    10-12-2013 06:46 AM
  3. wbkm85's Avatar
    def not normal

    might want to restart the phone or restore in iTunes and restore from backup just to see if that helps the problem
    10-12-2013 10:49 AM
  4. KingaSpades's Avatar
    I haven't had any such problems. I would suggest closing any apps that aren't being used and restart.
    10-12-2013 06:11 PM
  5. Sekelani Zwambila's Avatar
    I've noticed on my 5s that when backing out of a folder/app or going into a folder/app there is frequent lag or "choppiness" with the transition. I notice it a LOT more than on my 5.

    Is this normal? I'm thinking of doing a reset and setting the phone up as new to see if that helps.
    I don't get these problems at all. Maybe try a hard rest or restore from back up. My iPhone wouldn't sync to my mac computer but after I did a hard reset everything was fixed.


    Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
    10-12-2013 06:17 PM
  6. SeanHRCC's Avatar
    Not normal at all.
    10-12-2013 10:39 PM
  7. Ratanak Oudom Chhorn's Avatar
    Hey! I actually found the solution! All you have to do is sign out your Apple ID then go to settings>general>accessibility>
    Increase contrast>on
    Then it will work fine!
    11-22-2013 10:06 PM
  8. aayush848's Avatar
    hey i am facing the same problem with my 5s, i did a hard reset but nothing changed.
    i guess iphones which are coming with 7.0.4 upgraded have this problem. hope this gets fixed
    in the 7.1 update.
    did you find any solution?
    01-01-2014 05:06 PM

Similar Threads

  1. Replacement 5S Sim Tray?
    By chrgnthru in forum iPhone 5s
    Replies: 9
    Last Post: 10-21-2014, 06:15 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: 10-29-2013, 12:58 AM
  3. Replies: 18
    Last Post: 10-17-2013, 10:21 PM
  4. Replies: 9
    Last Post: 10-12-2013, 05:30 PM
  5. iPhone 5s review!
    By nyry in forum iPhone 5s
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2013, 11:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD