1. haxrnick's Avatar
    Not sure if this is the right area to post or not but can a member of macthemes post on the site letting them know new registrations are broken. You never get your activation email to log in. Can't contact them because the email address they have doesn't work. Thanks a lot


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    07-12-2012 11:49 AM
  2. haxrnick's Avatar
    Anyone have an account there? They have a thread for bugs with their new forum. Just need someone to post new accounts aren't getting their activation mail. Thanks to whoever can do this.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    07-13-2012 11:45 AM
  3. SeanHRCC's Avatar
    The silence would indicate you're probably on your own there bud.
    07-13-2012 12:21 PM
  4. haxrnick's Avatar
    I'm guessing so, pal.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
    07-13-2012 01:34 PM
  5. Massie's Avatar
    I'm a member and will check it out. But are you sure they're taking new registrations right now? Last I knew they weren't. I'll report back!
    07-13-2012 04:03 PM
  6. haxrnick's Avatar
    I'm a member and will check it out. But are you sure they're taking new registrations right now? Last I knew they weren't. I'll report back!
    Yes, they opened them up with the new updated v3. Thanks for your help.
    07-13-2012 05:33 PM
  7. Massie's Avatar
    It's actually already been reported in the bug thread and the admin has said he's working on it.
    07-13-2012 06:15 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD