1. iMore Question's Avatar
    No sound through either earpiece when it is plugged in. Do I need to set the SE to a headphones setting, and if so, how?
    04-28-2016 09:47 PM
  2. Ledsteplin said: Best Answer

    Welcome to iMore! Be sure the ring/silent switch is set correctly. Check all volume Settings.
    1. Side of phone
    2. The Control Center pull up
    3. Settings > Sounds
    Be sure the headphone port is clear of debris.
  3. Just_Me_D's Avatar
    1. Are you on a call?
    2. Is music or video playing?
    3. Is the mute switch enabled?
    4. Have you pressed the up volume button?
    04-28-2016 09:53 PM
  4. Ledsteplin's Avatar
    Welcome to iMore! Be sure the ring/silent switch is set correctly. Check all volume Settings.
    1. Side of phone
    2. The Control Center pull up
    3. Settings > Sounds
    Be sure the headphone port is clear of debris.
    04-28-2016 09:54 PM

Similar Threads

  1. How do I get Amber Alerts on my iPod 5th generation?
    By iMore Question in forum iPod & iPod Touch
    Replies: 13
    Last Post: 04-30-2016, 05:43 PM
  2. Dashy Ducks is live on the App Store!
    By Zaphod_Beeblebrox in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 8
    Last Post: 04-29-2016, 01:56 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 04-28-2016, 08:44 PM
  4. How do I safely remove my iPhone 6+ from my Asus pc?
    By iMore Question in forum iPhone 6 Plus
    Replies: 2
    Last Post: 04-28-2016, 07:30 PM
  5. Do you have an app to do group emails for iphone & ipad?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2016, 07:25 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD