1. dbone15#AC's Avatar
    I jailbroke iOS 5.0 with Redsn0w. Everything is fine. My only small issue is that apps from Cydia with a springboard icon are greyed out at least half the time (MyWi, BytaFont, 3G unrestrictor, etc..). This has no impact on the functionality of the app as when I click on the grey icon, the app works fine. It's just annoying and makes my OCD go off the charts. Any info on how to fix is appreciated. Thanks.
    11-28-2011 04:47 PM
  2. BLiNK's Avatar
    the only way i was able to resolve this was to sync with iTunes. weird, i know, but it worked for me
    11-28-2011 04:58 PM
  3. dbone15#AC's Avatar
    And the issue never returned?
    11-28-2011 05:04 PM
  4. BLiNK's Avatar
    nope. i have no idea what-where-why, just glad it helped

    i do know someone else who had the same situation and an ITunes sync did nothing. does not hurt to try
    11-28-2011 05:09 PM
  5. dbone15#AC's Avatar
    Thanks for the tip. will give it a try. Do you do icloud backup also?
    11-28-2011 05:14 PM
  6. BLiNK's Avatar
    yes, i backup to iCloud and sync with iTunes
    11-28-2011 05:34 PM
  7. canguler87's Avatar
    if the iTunes wont work to solve that issue, reload Cydia and than hard reset (not respring) the device.. ( if tethered; via computer )
    12-02-2011 07:15 AM
  8. Ipheuria's Avatar
    I was going to ask you if you've rebooted the device, not respring. Also if you run a theme you could just make your own icons, depends how bad your OCD gets. If this is the case look up my contact info I'll help ya out.
    12-02-2011 04:29 PM
  9. Jon Seals's Avatar
    This always annoys me. If the above steps don't work, open Cydia, click manage, click settings, click developer. Then search "UIKitTools" and reinstall it. Respring and they should be fine.
    12-04-2011 05:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD