1. ReGeNeRaTe's Avatar
    Hi,

    I got a 3GS. It was all fine when I first bought it. But after installing tons of applications (I don't know exactly when) something went wrong and now my iPhone doesn't turn off the screen (the lights) on the "Slide To Unlock" screen.

    If I slide and enter the menu, after the period (I set) it locks and turns off the screen. That is OK.

    But if I press the Home button when the screen is off. It stucks at the "Slide To Unlock" screen and never turns off the lights.
    Last edited by ReGeNeRaTe; 08-29-2009 at 02:13 AM.
    08-29-2009 02:10 AM
  2. anon(153966)'s Avatar
    Try resetting the device.

    Also, you did'nt change anything in settings, did you?
    08-29-2009 02:13 AM
  3. ReGeNeRaTe's Avatar
    "Auto-Lock" setting in General Setting is set to 1 Minute. I tried changing it to any other and rebooting the phone several times. No help...
    08-29-2009 02:13 AM
  4. ReGeNeRaTe's Avatar
    I found the problem. It is the app. 8IconDock v1.1
    I removed it and the sun shines.
    Damn I got used to this app
    08-29-2009 06:01 AM
  5. whmurray's Avatar
    I found the problem. It is the app. 8IconDock v1.1
    I removed it and the sun shines.
    Damn I got used to this app
    Try backing up the iPhone to iTunes, reset to factory settings, re-install the firmware, reinstall data and apps from backup, and then install the app again.

    If the problem recurs, you know what to do. Might be nice to report the problem to the application author.
    08-29-2009 10:39 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD