Tapatalk slow?

EdwinG

Ambassador
Mar 10, 2012
4,143
688
113
Visit site
I'm just inquiring if anyone has seen the Tapatalk app being slow to load the forums, like 2-3 minutes per attempt?
It could be a thread list or a thread itself, it makes no difference. And I tried it on four different providers, including home, work, university and 4G.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,863
665
113
Visit site
Yes, it began sometime last night while I was watching the FSU v Florida football game, but the issue appears to have resolved.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,863
665
113
Visit site
I spoke too soon. I am still experiencing an issue periodically when I click on a link from a blog post via Tapatalk, it takes forever to load. Yet, if I use a browser to go directly to the iMore website and then click on the link to the article, it loads immediately.
 
Last edited:

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,863
665
113
Visit site
It seems to be something with Tapatalk. I have another forums that started behaving the same way

Agreed. I’ve already had to restart both Tapatalk Pro and Tapatalk to get the threads to load. It’s a minor inconvenience, but one I hope is resolved soon.
 

Annie_M

Moderator
Mar 2, 2016
22,211
817
113
Visit site
I've had to force-close the app, and then open it up to post a picture. I figured something was "amiss" but since I don't use it very much, I wasn't concerned!
 

Latest posts

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
260,705
Messages
1,767,950
Members
441,258
Latest member
BigBawseEB