Starbucks -- can't log on with 3.0 software

gawarner

New member
May 1, 2009
1
0
0
Visit site
I am using the 3.0 beta 4 and I notice that when I try to log on to AT&T wifi in Starbucks, they don't seem to be recognizing that I have an IPHONE. Instead of prompting me for my phone number, I see the standard logon screen asking me to PAY for the service.

Also, when I call 611, I am no longer prompted for "help with my Iphone." It's as if AT&T does not realized that I am using an Iphone.

Could this be related to the beta? Ideas? Anybody else???
 

jasonact

Well-known member
May 30, 2008
70
0
0
www.jasonmartinmft.com
I'm pretty sure this is an issue related to running the beta firmware. AT&T may just not recognize it as being an iPhone.

I'm not sure if this will work but you may want to use the Easy Wi-Fi App ([URL="http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=296273148&mt=8&at=10l3Vy]iTunes Link[/URL]). It's a $0.99 app that can auto-login for you at AT&T hotspots. Another bonus is you don't have to use their SMS links either. I use it all the time to login. I'm not positive it will solve your problem, but for $0.99 it may be worth a shot.
 

JustinHorn

Well-known member
Aug 3, 2008
1,284
5
0
whenwillapple.com
You know what, now that I think about it I think I failed to connect at starbucks the last time I tried. I just didn't think about it until reading this.

Also, I used the easy wifi app. I'll have to try again tomorrow and see what happens.
 

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
260,265
Messages
1,766,140
Members
441,232
Latest member
Gokox