Photos taken with your XR

bgl321

Well-known member
Apr 1, 2011
557
5
18
Visit site
1. Select the reply option
2. At the bottom of the screen, select either the photo icon or the one depicting a paperclip.

I guess it’s been a while since I posted a pic but your instructions are what I thought. Tried it every way possible but the paperclip is not appearing.

I took a screenshot to show you what I was seeing but then remembered, um...

Going to try turning off/on and then uninstalling.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
60,030
727
113
Visit site
I guess it’s been a while since I posted a pic but your instructions are what I thought. Tried it every way possible but the paperclip is not appearing.

I took a screenshot to show you what I was seeing but then remembered, um...

Going to try turning off/on and then uninstalling.

Okay, I've just installed the iMore Forums app.

1. in the thread where you want to upload a pic, tap on the + in the bottom left corner of the screen.
2. Afterwards, you should see an icon depicting a camera, pic frame, a paperclip, and brackets.
3. Select either the pic frame to the paperclip depending on whether or not you want the pic hosted or not.
 

bgl321

Well-known member
Apr 1, 2011
557
5
18
Visit site
Thanks for the help, however those icons aren’t showing up. Nothing but the text and a my keyboard. Oh well. Maybe a glitch on my phone/app.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
60,030
727
113
Visit site
Thanks for the help, however those icons aren’t showing up. Nothing but the text and a my keyboard. Oh well. Maybe a glitch on my phone/app.

It’s got to be the app. Uninstall and then re-install if you haven’t already. By the way, you did say you were using the iMore Forums app and not the iMore app, right?
 

bgl321

Well-known member
Apr 1, 2011
557
5
18
Visit site
It’s got to be the app. Uninstall and then re-install if you haven’t already. By the way, you did say you were using the iMore Forums app and not the iMore app, right?

Already tried the uninstall and yes I’m using the iMore Forums app.
 

Tpence2177

Trusted Member
Nov 2, 2011
792
0
0
Visit site
0863d877084a76f96fcd50ffd45b5f30.jpg
b041d94ecf5037f9bf350f7e12599983.jpg
c9050f36014225f669e01171297ecf49.jpg


Actually took a few tonight while we went to see some Christmas lights
 

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
261,122
Messages
1,769,684
Members
441,289
Latest member
bradkdoesntcare