loss of eMail with IOS 6 upgrade

mak601

New member
Sep 25, 2012
1
0
0
Visit site
After uploading IOS 6.0 I can no longer receive my email.

internet works fine

no mail from wi-fi or network

really unhappy with this upgrade

I have restarted it and checked all the settings which were unchanged
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,761
641
113
Visit site
After uploading IOS 6.0 I can no longer receive my email.

internet works fine

no mail from wi-fi or network

really unhappy with this upgrade

I have restarted it and checked all the settings which were unchanged

Have you tried deleting the mail accounts, rebooting your device and then re-configuring them?
 

JonB74

Member
Oct 17, 2011
17
0
0
Visit site
Having some issue here. I have 2 email accounts configured - gmail and my work Exchange account. When I check email it sits at 'Checking for email.....' I have removed rebooted recobfigured and no go. Occasionally all the email will show up after I get bored of waitingand am doing something else. When I try to open an unread message it gets stuck trying to download the contents of the message.

Going back to 5.1.1 when I get home tomorrow. This is ridiculous.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,761
641
113
Visit site
Having some issue here. I have 2 email accounts configured - gmail and my work Exchange account. When I check email it sits at 'Checking for email.....' I have removed rebooted recobfigured and no go. Occasionally all the email will show up after I get bored of waitingand am doing something else. When I try to open an unread message it gets stuck trying to download the contents of the message.

Going back to 5.1.1 when I get home tomorrow. This is ridiculous.

After reading your post, I sent myself a test message from my outlook account to my gmail account. It took a few seconds for outlook to send it, but after it was sent, I was notified immediately of the message in my gmail inbox. I have an iPhone 4S running iOS 6.

If you update OTA, try updating and restoring as new via iTunes. It is not iOS 6 but more than likely a combination of things that's causing your problem, in my opinion.
 

JonB74

Member
Oct 17, 2011
17
0
0
Visit site
Maybe. I never update OTA. Browsing the apple support forums shows this is a pretty common issue.

I am going back to 5.1.1 until the next version. Ios6 didn't have anything all that great anyway so its not like I would be missing anything.
 

Just_Me_D

Ambassador Team Leader, Senior Moderator
Moderator
Jan 8, 2012
59,761
641
113
Visit site
Maybe. I never update OTA. Browsing the apple support forums shows this is a pretty common issue.

I am going back to 5.1.1 until the next version. Ios6 didn't have anything all that great anyway so its not like I would be missing anything.

I understand and thank you for the update..:)
 

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
260,284
Messages
1,766,198
Members
441,232
Latest member
Gokox