ip4, 5.1.1 TomTom(s) back to spring board but all other apps works fine

Jakuda

New member
Sep 26, 2012
2
0
0
Visit site
Hi,
I've got problem with one (type of) application.
I have iPhone 5.1.1 with JB.
I have installed tom tom for europe (the same like I had on 3gs), and it started a few times.
Another time it back to spring board after 2 seconds and did it again and again.
What is strange- I have downloaded 2 other versions of tom tom, and they also crashing.
I don't have any problem with other applications (even using GPS- like Sygic Aura).
What can I do?
I removed installations a few times, installed by itunes, iphone browser and installous.
Any tips?
Greetings from Poland.
James
 

Alli

Well-known member
Apr 28, 2009
10,927
370
0
Visit site
Get rid of installous and any apps you installed through it and then we'll talk.

***Policy of Piracy Discussions***
We are now taking a ZERO TOLERANCE to piracy discussion. Discussions regarding the pirating of video games and/or App Store apps for use on jailbroken iPhones will not and can not be tolerated. Any posts containing links and/or discussion of any pirated material will result in a immediate and permanent ban from iMore forums.

Thanks for understanding.
 

Jakuda

New member
Sep 26, 2012
2
0
0
Visit site
didn't read you previous words?
I've got legal version of TT but it doesn't work- so I downloaded for a 2 minutes just to check this...
 

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
259,591
Messages
1,763,674
Members
441,181
Latest member
janinv23