Froze during jailbreak

lionheartednyhc

Well-known member
Jul 7, 2009
334
3
0
Visit site
I jailbroke my 3gs (16gb) twice with purplera1n sucessfully. Worked like a charm.

I exchanged it for a 32GB today and started up purple rain. Seemed to work. Went into the restore thing. Then it went into the restore thing AGAIN. And then it froze on the screen that shows a plug and itunes logo.

Only way I could get it to stop was to restore from DFU.

Any Ideas what caused this? Im abouto try JB again and Im scared!
 

lionheartednyhc

Well-known member
Jul 7, 2009
334
3
0
Visit site
My iPhone 3G NOT 3GS messed up before when I was jailbreaking it and I just had to rejailbreak it maybe you did not hold the button long enough or for to long.


You don't have to hold any buttons for purplera1n.

So I just tried it again and it keeps getting stuck at the Cord/Itunes logo screen.

Wtf
 

lionheartednyhc

Well-known member
Jul 7, 2009
334
3
0
Visit site
I dont know what the hell happened. I ended up downloading redsn0w. Tried that, the application kept quitting. Was about to give up on JBing it. Decided to try purplera1n one more time (for the 4th time) and it worked.
 

lionheartednyhc

Well-known member
Jul 7, 2009
334
3
0
Visit site
****. still not working. OK PLEASE, someone help.

did purplera1n. installed cydia. Installed mobile substrate and then winterboard.

Restarted. Freezes on restart with the USB Plug / Itunes logo.

aaaah
 

Trending Posts

Members online

Forum statistics

Threads
260,222
Messages
1,765,944
Members
441,229
Latest member
Switch TV ON