1. tr1ad's Avatar
    Imore forum app issues ?-img_0675.png

    Is there an issue with the iOS app?
    Have tried deleting and reinstalling but the same error appears
    04-13-2017 07:04 PM
  2. Just_Me_D's Avatar
    It's been a while since I've used the iMore Forums app, but I'm not aware of any problems with it, with the except of what you're reporting. We'll look into it.
    tr1ad likes this.
    04-13-2017 08:07 PM
  3. tr1ad's Avatar
    It's been a while since I've used the iMore Forums app, but I'm not aware of any problems with it, with the except of what you're reporting. We'll look into it.
    Even via Tapatalk

    Imore forum app issues ?-img_0698.png
    04-15-2017 09:52 AM
  4. Lee_Bo's Avatar
    Temporary issue? Both seem fine now.

    04-15-2017 10:11 AM
  5. Lee_Bo's Avatar
    04-15-2017 10:11 AM
  6. Just_Me_D's Avatar
    Temporary issue? Both seem fine now.
    I suppose it was a temporary issue or a glitch that somehow corrected itself. Anyway, thanks for the update.
    04-15-2017 10:30 AM
  7. tr1ad's Avatar
    Still can't view or post via either method; and I've reinstalled again as well after hard reset
    04-15-2017 10:39 AM
  8. Ledsteplin's Avatar
    Still can't view or post via either method; and I've reinstalled again as well after hard reset
    Have you tried a different forum on TapaTalk? Also, try deleting them, then do a hard reset (reboot). Then download them back.
    04-15-2017 10:57 AM
  9. tr1ad's Avatar
    Have you tried a different forum on TapaTalk? Also, try deleting them, then do a hard reset (reboot). Then download them back.

    It's just imore , have similar forum apps in the same format and also these other forums work on Tapatalk; removal of apps hard reset and reinstall was tried numerous times
    04-15-2017 11:05 AM
  10. Ledsteplin's Avatar
    It's just imore , have similar forum apps in the same format and also these other forums work on Tapatalk; removal of apps hard reset and reinstall was tried numerous times
    I have no idea then. As far as I know, no one else has that issue. I'm on TapaTalk beta, but my iMore forums app works fine.
    04-15-2017 12:00 PM
  11. tr1ad's Avatar
    Imore app back up and running; please close and thanks again for the assistance guys
    04-15-2017 04:35 PM
  12. Just_Me_D's Avatar
    Imore app back up and running; please close and thanks again for the assistance guys
    In behalf of those who replied, you're very welcome...
    04-15-2017 05:30 PM

Similar Threads

  1. New to iMore. Just joined today.
    By 4mywife in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 38
    Last Post: 09-02-2017, 12:09 PM
  2. Has anyone tried the new Clips app yet?
    By James Falconer in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 6
    Last Post: 05-11-2017, 08:04 PM
  3. Issues with Apple Watch since iOS beta 10.3.2
    By wezra in forum Apple Watch
    Replies: 4
    Last Post: 04-14-2017, 05:52 AM
  4. Any help with a call volume issue ...
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2017, 07:19 PM
  5. Access streaming apps in Canada?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2017, 03:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD