1. Audizine's Avatar
    I tested out with other sites and it only happens with iMore and iMore forums...
    Every time I go into a blog post or forums thread. And then click the back button. It crashes the browser. It happens every single time. On any post/thread. I tested with other sites (Mac rumors, 9to5 Mac and cult of Mac) non have this problem.
    I'm on iPhone 5 with iOS 6.0.1
    11-22-2012 02:06 AM
  2. anon(153966)'s Avatar
    As a test, try doing the same thing while you're NOT logged in.

    Does it cause the same result?

    Lastly, clear your browser history, i.e. your cache and then try again.
    11-22-2012 07:21 AM
  3. Massie's Avatar
    Doesn't happen to me (iPhone 5, 6.0.1)probably less a site problem and more a phone issue.
    11-22-2012 07:51 AM
  4. Audizine's Avatar
    As a test, try doing the same thing while you're NOT logged in.

    Does it cause the same result?

    Lastly, clear your browser history, i.e. your cache and then try again.
    I tried both and still no luck.
    11-23-2012 12:31 AM
  5. Audizine's Avatar
    Doesn't happen to me (iPhone 5, 6.0.1)probably less a site problem and more a phone issue.
    At first I thought it was my phone. But it doesn't happen in any other site except iMore.
    11-23-2012 12:32 AM
  6. James Falconer's Avatar
    Dumbinho,

    Give me the exact steps and details you're doing so that I can try and re-create the problem on my end. Sounds frustrating, hope we can get this fixed up for you!
    11-23-2012 10:56 AM
  7. Audizine's Avatar
    Dumbinho,

    Give me the exact steps and details you're doing so that I can try and re-create the problem on my end. Sounds frustrating, hope we can get this fixed up for you!
    This happens on both iMore site and iMore forums. Every time I go in to any article/thread/post and read and then click the back button on the browser. The browser crashes. Every single time.
    Once I open the browser again. It goes back to the same article/thread and them I can click the back button normally without crashing.
    It's pretty annoying. It doesn't happen on other sites. Only on iMore.
    11-24-2012 04:31 AM
  8. Massie's Avatar
    I don't know if this matters, but are you using the desktop theme or the mobile theme?
    (I use the mobile theme.)
    11-24-2012 08:47 AM
  9. Audizine's Avatar
    I don't know if this matters, but are you using the desktop theme or the mobile theme?
    (I use the mobile theme.)
    Mobile theme. And this started after the new look.
    11-25-2012 03:52 AM
  10. James Falconer's Avatar
    I've put a report together on this, will let you know once we take a good look.

    Thanks for your patience!
    11-26-2012 12:48 PM

Similar Threads

  1. Is The iMore Blog Site Down?
    By Just_Me_D in forum Site Feedback & Help
    Replies: 8
    Last Post: 10-17-2012, 04:06 PM
  2. Mobile forum site?
    By scottymomo in forum Site Feedback & Help
    Replies: 4
    Last Post: 10-21-2008, 12:36 PM
  3. Sixty-eight (count 'em) Reproducible iPhone Bugs
    By newtonjack in forum iPhone 4
    Replies: 7
    Last Post: 07-16-2007, 09:20 PM
  4. First iPhone Bug Reported
    By beachtrader in forum iPhone 4
    Replies: 0
    Last Post: 07-02-2007, 04:43 PM
  5. iPhone/ATT rates on Apples's site...
    By AirData in forum iPhone 4
    Replies: 50
    Last Post: 06-28-2007, 06:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD