1. Annie_M's Avatar
    So this is weird, because I've posted photos many times from my phone onto one of the forums here at iMore. Yesterday, however was a different case. I kept getting an error message that said "We have a problem"...

    Since I'm on my PC, here's a screenshot:
    Problem posting photos onto the forum from my phone -tapatalk error-img_0573.png

    So I clicked "Contact us" and an email window opened up. Here's a screen shot of that:

    Problem posting photos onto the forum from my phone -tapatalk error-img_0574.png

    The email was addressed to Tapatalk. I find that odd because I have never used Tapatalk! I tried again this morning, and had the same issue!

    Any thoughts on what is going on?

    Thanks!
    06-05-2017 09:13 AM
  2. Annie_M's Avatar
    I just wanted to add that I do not have this issue on my iPad Air 2.... it seems just to be on my iPhone.
    06-05-2017 09:25 AM
  3. Lee_Bo's Avatar
    06-05-2017 09:31 AM
  4. metllicamilitia's Avatar
    The iMore Forums app is a scaled down version of Tapatalk for iMore specifically. That's why the email is generating to Tapatalk. I've seen this issue before in areas of weaker signal. I notice your wifi signal is pretty low in your screen shot, do you usually use the app with low wifi signal like that? Aside from trying with stronger signal, I would just give it some time to see if it gets corrected.
    Lee_Bo and Annie_M like this.
    06-05-2017 09:32 AM
  5. Lee_Bo's Avatar
    06-05-2017 09:32 AM
  6. Lee_Bo's Avatar
    The iMore Forums app is a scaled down version of Tapatalk for iMore specifically. That's why the email is generating to Tapatalk. I've seen this issue before in areas of weaker signal. I notice your wifi signal is pretty low in your screen shot, do you usually use the app with low wifi signal like that? Aside from trying with stronger signal, I would just give it some time to see if it gets corrected.
    Good eyes. I totally missed that.
    06-05-2017 09:33 AM
  7. Annie_M's Avatar
    The iMore Forums app is a scaled down version of Tapatalk for iMore specifically. That's why the email is generating to Tapatalk. I've seen this issue before in areas of weaker signal. I notice your wifi signal is pretty low in your screen shot, do you usually use the app with low wifi signal like that? Aside from trying with stronger signal, I would just give it some time to see if it gets corrected.
    Thanks for the tip! My wifi signal in my office is spotty at best. I'll try later when I'm somewhere with a better signal.
    06-05-2017 09:46 AM
  8. Annie_M's Avatar
    06-05-2017 10:00 AM
  9. Annie_M's Avatar
    I reinstalled the app and all seems to be working well now.
    06-05-2017 10:00 AM
  10. ThePinkChameleon's Avatar
    I am having this issue trying to post in the all device screen thread from my 6S Plus


    Here is the error in receiving
    09-12-2017 08:32 AM
  11. Spencerdl's Avatar
    I'm receiving a spam message as well. Not sure whats going on. ...
    09-12-2017 08:52 AM

Similar Threads

  1. Constant alerts/notifications about my Apple ID
    By kingweb in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 06-15-2017, 07:07 AM
  2. Masha The Dog - My Virtual Pet Game
    By peaksel in forum iPhone Apps & Games
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2017, 02:05 PM
  3. Replies: 3
    Last Post: 06-05-2017, 09:58 AM
  4. This rare Sonos discount makes it the perfect time to fill your house with wireless music
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion & Contests
    Replies: 0
    Last Post: 06-05-2017, 08:30 AM
  5. Using the power of two computers
    By RagnaravGotland in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 06-04-2017, 02:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD