1. HankAZ's Avatar
    Anyone else experiencing issues trying to get through the forums? I keep seeing extremely slow or non-loading page issues and getting browser errors.

    *Sigh*
    07-08-2014 10:54 AM
  2. pr1nce's Avatar
    I noticed it was a little sluggish last night
    07-08-2014 10:56 AM
  3. Just_Me_D's Avatar
    Anyone else experiencing issues trying to get through the forums? I keep seeing extremely slow or non-loading page issues and getting browser errors.

    *Sigh*
    I hadn't noticed any slowdowns or pages not loading properly when I was logged on earlier.
    07-08-2014 11:34 AM
  4. John Yester's Avatar
    Happened a bit this morning. Cleared Cache.. All Good
    07-08-2014 11:49 AM
  5. James Falconer's Avatar
    Tech team is looking into this. Should be fixed soon if it isn't already
    John Yester and pr1nce like this.
    07-08-2014 11:50 AM
  6. HankAZ's Avatar
    Wow, 1-2 minutes to load a page.

    This may be helpful.
    Traceroute to brg23.x.incapdns.net (199.83.133.138), 64 hops max, 52 byte packets
    1 192.168.83.1 (192.168.83.1) 3.770 ms 1.029 ms 0.897 ms
    2 10.128.0.1 (10.128.0.1) 10.606 ms 11.389 ms 10.252 ms
    3 172.21.1.42 (172.21.1.42) 15.796 ms 12.749 ms 10.346 ms
    4 72.215.229.22 (72.215.229.22) 11.981 ms 12.530 ms 11.926 ms
    5 mcdldsrj01-ae2.0.rd.ph.cox.net (70.169.76.225) 16.959 ms 11.184 ms 11.638 ms
    6 ae57.bar2.phoenix1.level3.net (4.28.82.53) 11.945 ms 10.119 ms 10.329 ms
    7 ae-4-4.ebr2.losangeles1.level3.net (4.69.133.38) 20.949 ms 20.620 ms 20.943 ms
    8 ae-62-62.csw1.losangeles1.level3.net (4.69.137.18) 22.331 ms
    ae-72-72.csw2.losangeles1.level3.net (4.69.137.22) 20.463 ms
    ae-92-92.csw4.losangeles1.level3.net (4.69.137.30) 28.677 ms
    9 ae-4-90.edge1.losangeles9.level3.net (4.69.144.202) 20.544 ms
    ae-1-60.edge1.losangeles9.level3.net (4.69.144.10) 20.669 ms
    ae-2-70.edge1.losangeles9.level3.net (4.69.144.74) 22.440 ms
    10 telia-level3-4x10g.losangeles.level3.net (4.68.70.130) 20.509 ms 20.538 ms 21.074 ms
    11 las-bb1-link.telia.net (62.115.140.8) 28.932 ms
    las-bb1-link.telia.net (62.115.140.32) 20.484 ms
    las-bb1-link.telia.net (62.115.140.24) 21.884 ms
    12 las-b3-link.telia.net (213.155.134.253) 22.147 ms
    las-b3-link.telia.net (213.155.134.77) 21.715 ms 20.622 ms
    13 * * *
    John Yester likes this.
    07-08-2014 03:02 PM
  7. James Falconer's Avatar
    Tech managed to resolve any issues we could find, but am going to send that traceroute over to them, just in case!
    07-09-2014 10:31 AM
  8. HankAZ's Avatar
    It’s been better since yesterday afternoon. No issues so far today.
    07-09-2014 10:34 AM
  9. Speedygi's Avatar
    Itís been better since yesterday afternoon. No issues so far today.
    Yup, today looks good.


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    07-09-2014 10:57 AM

Similar Threads

  1. Is Anyone Taking Advantage Of Our New Connectedly Forums?
    By Jaguarr40 in forum Health & Fitness Corner
    Replies: 7
    Last Post: 01-02-2016, 03:54 AM
  2. Is the Podcast App down again!?
    By Leedsnutter in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 07-03-2014, 05:21 PM
  3. We Need a 7.1.2 Sub Forum
    By TurboTiger in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 07-01-2014, 09:01 PM
  4. What is the Marketplace Feedback forum for?
    By James Falconer in forum Marketplace Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 06-25-2014, 01:21 PM
  5. Forums FUBAR
    By HankAZ in forum Site and App Feedback & Help
    Replies: 2
    Last Post: 06-19-2014, 12:01 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD