1. Just_Me_D's Avatar
    I just tried to access the Tipb/imore forums via the Tapatalk app like I normally do, but was unsuccessful. I get the following message each time from both my iPhone and iPad:

    "This forum is either restricting access from Tapatalk or the installed Tapatalk plugin is not working. Please contact your forum administrator".

    Is anyone else having difficulty accessing this forum via Tapatalk for iOS?
    03-22-2012 11:57 AM
  2. ThePinkChameleon's Avatar
    D, i've gotten that msg before going back into Nov.when i first purchased the app. It happened literally a couple of times and never again. Its probably something with the tapatalk server.

    I don't have a fix for you, but all i did when that happened to me was back out and then open the app again, and i believe one other time i deleted TiPb/iMore off my forum list and re-added also.

    Worse case scenario, reboot your iphone and if that doesnt work-delete and redwld the app.
    Last edited by Pink; 03-22-2012 at 12:51 PM.
    Just_Me_D likes this.
    03-22-2012 12:49 PM
  3. BrindawithanI's Avatar
    I just cleared my cache in tapatalk and it connected again. Maybe that's what did it, or maybe it was just timing but try it.
    Last edited by BrindawithanI; 03-22-2012 at 01:17 PM.
    Just_Me_D likes this.
    03-22-2012 01:11 PM
  4. Just_Me_D's Avatar
    Thank you for the response, Pink. I do appreciate it. I've rebooted my iphone 4S and after bootup, I was still unable to login via Tapatalk. Afterwards, I deleted the app, rebooted the phone, reinstalled the app and I still get the same message as before. I can logon to any other forum via Tapatalk, just not Tipb. Of course, I can logon via my MacBook, but heck, I rarely use it any more. Hopefully, this situation will resolve itself soon. In the meantime, thanks again and I hope you're having a safe & pleasant day. Take care.
    03-22-2012 01:14 PM
  5. Just_Me_D's Avatar
    I just cleared my cache and it connected again. Maybe that's what did it, or maybe it was just timing but try it.
    As soon as I read your post, I fired up the app and logged on successfully. Thank you very much for your post. I appreciate it. Enjoy the rest of your day.
    03-22-2012 01:17 PM
  6. anon(153966)'s Avatar
    ...now only if TiPB would be changed to iMore in TapaTalk we'd be good
    03-22-2012 01:18 PM
  7. BrindawithanI's Avatar
    As soon as I read your post, I fired up the app and logged on successfully. Thank you very much for your post. I appreciate it. Enjoy the rest of your day.
    It's maaaaaagic! Glad you got it working, whatever it was. Have a great day!
    03-22-2012 01:24 PM
  8. Just_Me_D's Avatar
    It's maaaaaagic! Glad you got it working, whatever it was. Have a great day!
    (laughing)...Magic indeed!


    Just Me, D
    (Tapatalk - iPhone 4S)
    03-22-2012 01:51 PM
  9. vietalogy's Avatar
    Been having problems all morning it finally connected now.


    Via Tapatalk
    03-22-2012 02:44 PM
  10. ThePinkChameleon's Avatar
    So glad you all are able to connect now


    Sent from Pinks 4S using Tapatalk
    03-22-2012 02:48 PM
  11. pkcable's Avatar
    Could be they were working on something, OR it was a temporary issue that cleared up.
    03-22-2012 03:58 PM
  12. canadu's Avatar
    I logged off, quit the app and that seemed to have resolved the issue. It has crashed but not violently kicked me off but kinda of bummer cause I just plunked 5 bucks tapatalk hd


    Sent from my iPad using Tapatalk HD
    03-22-2012 04:50 PM
  13. Just_Me_D's Avatar
    Thank you all for responding. Whatever it was that some of us were experiencing has been resolved and all is well again. Take care & enjoy the rest of your evening.


    Just Me, D
    (Tapatalk - iPhone 4S)
    03-22-2012 04:58 PM
  14. Hot94Z28's Avatar
    Yep did it to me today but seems good now.
    03-22-2012 05:57 PM
  15. Neutrino's Avatar
    Happened to me earlier when I was using Tapatalk from my 4S. Had no problem using Tapatalk with my Android, though.

    I noticed that the problem affected not only iMore but Android Central as well. I had a couple of other forums I visited as well with no issues. Might have been a Mobile Nations issue.

    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk
    03-22-2012 06:40 PM
  16. itsalexaye's Avatar
    It's working fine on my iPhone 4S


    Sent from my Verizon iPhone 4S using Tapatalk
    03-22-2012 07:21 PM
  17. Just_Me_D's Avatar
    It's working fine on my iPhone 4S


    Sent from my Verizon iPhone 4S using Tapatalk
    Yes, it is, but this morning, some of us were having problems connecting to the Tipb forums via the Tapatalk app.


    Just Me, D
    (Tapatalk - iPhone 4S)
    03-22-2012 07:23 PM
  18. Just_Me_D's Avatar
    Being that the name, 'Tipb' has finally been replaced with 'imore' in regard to this forum, I can only assume that the temporary blockage had something to do with it.


    Just Me, D
    (Tapatalk - iPad 2)
    03-23-2012 08:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD