1. BellaRomeoNY's Avatar
    I had unlimtones installed I deleted it a few days ago however when I get messages it still plays the tones I set even though I deleted the app...also noticing now every time I try to install or uninstall a package it says....Running Debian Packager then underneath in red it says sub-process/u.sr/libexec/cydia/cydo returned and error code?? Any one have any fixes?Please help and thank you
    08-03-2015 05:54 PM
  2. Bigeric23's Avatar
    I hope someone will be able to offer some advice shortly.
    08-04-2015 08:26 AM
  3. Dustin Cichosz's Avatar
    I've had that a few time and once I resprung I was back in business. Also download icleaner pro. Gets rid of all the junk tweaks leave behind
    08-04-2015 09:33 AM
  4. Ariel Babalao's Avatar
    Install icleaner pro to clean up uninstall apps tweak dependent package files. Then respring and reboot your iPhone. It should be good from there.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    08-04-2015 04:41 PM

Similar Threads

  1. How do I remove the display picture on messages?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 08-03-2015, 11:27 PM
  2. Is there a way to forward an SMS to iMessage for one user only.?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2015, 02:06 PM
  3. Is there a way to log out of ICloud without your password?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 08-03-2015, 01:57 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-03-2015, 01:40 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 08-03-2015, 12:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD