1. ebarne's Avatar
    Strange since I jailbroke I have checked each day and not seen any detail under general>usage for usage and standby times and yes its been fully charged! Anybody have any thoughts?

    Since Jailbreak no usage and standby detail under usage-imageuploadedbyimore-forums1360265993.241840.jpg
    02-07-2013 02:40 PM
  2. 3cit's Avatar
    its because you have used the respring button. this setting doesnt work to well on jalbroken devices because of that. it loses all data whenever a respring happens.
    ebarne, WreakingHavoc and Laelipoo like this.
    02-07-2013 02:43 PM
  3. Laelipoo's Avatar
    Just to elaborate on 3cit's answer, the respring clears some cache files. These files include the ones that show the usage data, so whenever you respring, you lose them. A reboot doesn't affect this however, even on jailbroken devices.
    ebarne and WreakingHavoc like this.
    02-07-2013 02:46 PM
  4. ebarne's Avatar
    Indeed I have resprung. Thanks for that, gotta love this community!
    02-07-2013 02:46 PM

Similar Threads

  1. Same usage and standby time
    By sprocket2107 in forum iPhone 4S
    Replies: 15
    Last Post: 09-10-2012, 03:16 AM
  2. No safari and ifile following a 5.0.1 unthethered jailbreak
    By cher in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 13
    Last Post: 01-08-2012, 07:26 AM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2011, 11:20 AM
  4. Usage and standby data not available
    By MooPenguin32 in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2010, 11:35 PM
  5. No connection to O2 since jailbreaking 3G (3.1.3) with sn0wbreeze
    By King Mustard in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 13
    Last Post: 02-11-2010, 06:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD