1. carbaj12's Avatar
    i jailbroke my phone and now ive been having problems i get at time white icons on springboard and my music shows a name of one song but plays a different song is there a way to fix this or i need to rejailbreak?
    01-23-2012 01:04 AM
  2. Bias X's Avatar
    I've had both of those happen to me.
    A respring usually will get rid of the white icon.

    As for the music i don't have an answer.
    Didnt think much of it, just a weird glitch.
    01-23-2012 06:23 AM
  3. derk's Avatar
    i jailbroke my phone and now ive been having problems i get at time white icons on springboard and my music shows a name of one song but plays a different song is there a way to fix this or i need to rejailbreak?
    I had the white icons issue before with my "former" iPhone 4 and 5.0 tethered jailbreak. It went away usually after a respring. I have seen it happen a lot more with this current untethered A5 jailbreak. Sometimes it takes 2 resprings to get rid of it. It will happen with any of the Apple stock iphone apps randomly.

    I have seen that music issue before I was jailbroken on my 4S. I believe it's a result of a bad iTunes synch. I don't remember how it went away as I synch daily on iTunes. I vaguely remember deleting a bunch of songs in one playlist and recreating the playlist.


    Sent from my jailbroken iPhone 4S using Tapatalk
    01-23-2012 07:23 AM
  4. carbaj12's Avatar
    I had the white icons issue before with my "former" iPhone 4 and 5.0 tethered jailbreak. It went away usually after a respring. I have seen it happen a lot more with this current untethered A5 jailbreak. Sometimes it takes 2 resprings to get rid of it. It will happen with any of the Apple stock iphone apps randomly.

    I have seen that music issue before I was jailbroken on my 4S. I believe it's a result of a bad iTunes synch. I don't remember how it went away as I synch daily on iTunes. I vaguely remember deleting a bunch of songs in one playlist and recreating the playlist.


    Sent from my jailbroken iPhone 4S using Tapatalk
    i just deleted music that i downloaded from the cloud because for some reason it was just those songs that didnt play correctly.
    01-23-2012 01:11 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD