1. PlainEnvelopes's Avatar
    so i just did the unteathered jailbreak, but when i go to dl an app of cydia all of them say cannot locate package.
    i tried to swtich to developer but that did not help.
    you guys have any ideas?
    thanks for the help
    12-27-2011 11:44 AM
  2. WreakingHavoc's Avatar
    This happened to me and turned out to be a Repo Typo. Check that you have the http and www and / and .com and cydia. I was missing part for one repo and it effected loading cydia.
    12-27-2011 12:12 PM
  3. PlainEnvelopes's Avatar
    This happened to me and turned out to be a Repo Typo. Check that you have the http and www and / and .com and cydia. I was missing part for one repo and it effected loading cydia.
    thanks for the help man
    12-28-2011 09:21 AM
  4. VDK's Avatar
    I am having the same problem but am unaware of how to fix a Repo Typo error, help please.
    12-28-2011 09:59 AM
  5. iDonev's Avatar
    This might be a server-side issue. And as far as I know you can't add a badly spelled repo.
    12-28-2011 10:50 AM
  6. WreakingHavoc's Avatar
    This might be a server-side issue. And as far as I know you can't add a badly spelled repo.
    Yes you can, I've done it. When adding the beta repo for LockInfo I accidentally had the http//: twice. Cydia would hang trying to find it and not move on to the rest.

    I think a lot of the problems people are having right now is just from the high traffic and will resolve on their own.
    12-29-2011 10:59 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD