1. DJ Hellfire's Avatar
    Some of you remember this thread: http://forums.tipb.com/jailbreak-unl...-jb-4-3-a.html

    OK, now the damn phone is doing this crap again after the newest Activator update from the other day (which also puts an Activator icon on the springboard now BTW). This is the only thing I've downloaded from Cydia in the past week and a half and the same day I update to the newest Activator, I get this nuisance of a problem again! WTF?!

    Anyone else with Activator 1.5.6 having this issue?
    08-11-2011 11:03 PM
  2. Massie's Avatar
    Mine is pretty snappy...maybe try reaching out to the Activator dev, perhaps with a list of what you have installed that might be causing the delay.

    Ryan Petrich (rpetrich) on Twitter

    (Also, could you time a respring and a reboot and report back? I'd be happy to give you my times to compare them.)
    Last edited by Massie; 08-12-2011 at 12:23 AM.
    08-12-2011 12:21 AM
  3. jeans94621's Avatar
    Some of you remember this thread: http://forums.tipb.com/jailbreak-unl...-jb-4-3-a.html

    OK, now the damn phone is doing this crap again after the newest Activator update from the other day (which also puts an Activator icon on the springboard now BTW). This is the only thing I've downloaded from Cydia in the past week and a half and the same day I update to the newest Activator, I get this nuisance of a problem again! WTF?!

    Anyone else with Activator 1.5.6 having this issue?
    I also was having long respring/reboot time. I looked at your list from your previous thread and the only thing I used on your list was fake clock up. So i removed it and now my respring and reboot time is normal. I really love fake clock up but i also notice some freezing and crashing that is not there since i removed the tweak. I have upgraded to the lastest activator and everything is fine.
    08-12-2011 10:06 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD