1. wsm23#IM's Avatar
    I have had and IPhone 4 since day one on AT&T and never had an issue with my MyWi app, but on this Verizon Iphone once I turn the hotspot on it stops every few minutes and says "cleaning up MyWi" and turns it's self off? Any ideas why this is happening?
    03-23-2011 08:15 PM
  2. kch50428's Avatar
    Have you checked for updates via Cydia lately? I got one for MyWi yesterday, and had got one not all that long ago.
    03-23-2011 08:46 PM
  3. Icyhot1966's Avatar
    Make sure to touch the wifi icon which is the the right of the home icon, scroll down and make sure Auto Shutoff is set to never.
    wsm23#IM likes this.
    03-23-2011 09:28 PM
  4. wsm23#IM's Avatar
    I think that might have been my problem. I have never used that setting, honestly didnt even know it was there. Thanks a lot!
    03-24-2011 09:03 AM
  5. Icyhot1966's Avatar
    The newest update actually creates an infrastructure network, instead of an ad-hoc network. I have been waiting on this!
    03-24-2011 10:26 AM
  6. buzzdar#WN's Avatar
    The newest update actually creates an infrastructure network, instead of an ad-hoc network. I have been waiting on this!
    Does this mean it wont work on vzw n e more?
    03-24-2011 11:05 AM
  7. Icyhot1966's Avatar
    No, it makes it compatible with more devices. It will still work on Verizon.
    03-24-2011 11:07 AM
  8. buzzdar#WN's Avatar
    Mine will not connect at all
    03-24-2011 11:12 AM
  9. buzzdar#WN's Avatar
    Any ideas?
    03-24-2011 01:12 PM
  10. Icyhot1966's Avatar
    What are you trying to connect, and what steps are you using to turn on MyWi??
    03-24-2011 01:43 PM
  11. buzzdar#WN's Avatar
    I am still not sure what I did but it's now working.
    03-24-2011 05:35 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD