1. Wiltron's Avatar
    I have a Fido iPhone 3GS 32GB. It was on 3.1.3 and 5.12.01 and working just fine. It wasn't JB'ed or Unlocked.

    I restored it to 3.1.2 to see if it was able to be Jailbroken. It is now not getting signal or registering as an iPhone. No "Carrier/Network" section is available under the settings app.

    How do i fix this? I just want to JB, not unlock as it's not needed.
    04-29-2010 05:57 PM
  2. Wiltron's Avatar
    If I restore to 3.1.3, it works just fine. Registers and gets signal and all that fun stuff..
    04-29-2010 06:03 PM
  3. fergie77's Avatar
    just be patient and stick with 3.1.3, i upgraded too, not realising that i couldnt jailbreak it, and im stuck on it until the next jailbreak software is released, although it should be quite soon, just hang about the boards and you'll see it pop up, it might even come up on the main page theres loads of people in your situation :P, and have been for a while
    04-29-2010 06:16 PM
  4. Wiltron's Avatar
    The issue is not the Jailbreak itself though..

    I have to choose Jailbreak with no phone support, or phone support with no jailbreak?

    I should be able to do both.. I'm not attempting to unlock it as I don't need too. The phone is currently on 313 and works fine, just no JB..
    04-29-2010 06:58 PM
  5. Alli's Avatar
    If you have a 3GS that has been updated to 3.1.3 and was never jailbroken - you can't do it today. Backing down to 3.1.2 won't help. You've seen the proof of that (explained in dozens of threads).

    But maybe you can do it tomorrow:

    April 30th is Jailbreak Celebration Day: Untethered Jailbreak for all iDevices
    04-29-2010 10:22 PM
  6. Wiltron's Avatar
    It successfully downgraded to 3.1.2, but had no service or phone capabilities, only WIFI..

    Is that what happens when SHSH's aren't backed up, successful downgrade with no cell phone capabilities?

    I'm pretty sure it was JB'ed before, but I'm not 100% sure..
    04-30-2010 12:49 AM
  7. Alli's Avatar
    If I repeat the statement 100 more times, will you believe it?
    04-30-2010 06:15 AM
  8. Wiltron's Avatar
    Well I fixed it..

    After only 1 restore and error 1015, I used iRecovery to get out of the recovery mode loop, then Blackra1n'ed it and it works fine. I do have 3.1.2 SHSH blobs on Cydia's server, and am currently Jailbroken with 3.1.2 on 5.12.01.

    Thanks to those who helped.
    04-30-2010 07:21 AM
  9. mooreman21's Avatar
    wiltron, how did you actually fix the no network issue? thats where im stuck at... thanks
    05-01-2010 04:08 AM
  10. Wiltron's Avatar
    Assuming you are not trying to unlock the phone - and are using your iphone on the carrier its locked too:

    Shift-Restore to 3.1.2
    On first error of 1015, open up iRecovery and telnet or command prompt into the phone
    Run the following commands:
    irecovery.exe -s
    setenv auto-boot true "hit enter"
    saveenv "hit enter"
    /exit "hit enter"
    Restart the iPhone by holding home and sleep for 10 seconds

    Should be good to go now!

    NOTE:

    THIS IS NOT AN UNLOCK - IF YOU ARE ON BASEBAND 5.12.01 AND ARE TRYING TO UNLOCK THIS WILL NOT WORK FOR YOU!
    05-02-2010 04:11 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD