1. Bombsquad6116's Avatar
    Back on 3.0 I JB and later installed the Sinful Iphone MMS package. Soon after 3.1 came out so i updated and restored to a backup and when i did i had several unheard voicemails. And since i restored I figured that the problem was over and everything was fine. When blackra1n came out i JB again and since then i havent been getting my voicemails. Ive restored my network settings and still no luck.. Any advice or help would be greatly appreciated!

    Thanks in advance.
    10-18-2009 09:53 PM
  2. Gary86's Avatar
    Same thing here bro, go to setting-general-network and there will be a profile. I just deleted that and I was good to go.
    10-18-2009 09:58 PM
  3. sargd66's Avatar
    I had that also. I had to re-enter my password for voice-mail. Once I did that visual voice-mail worked perfect
    10-18-2009 10:00 PM
  4. Gary86's Avatar
    yup after deleting the profile, I just called 611 option 3 then hit 3 again and go to VM and re-set it up.

    Tip the scale if it works please, maybe I can get my first tip
    10-18-2009 10:41 PM
  5. Bombsquad6116's Avatar
    Well I went to the network setting screen and I don't see a profile to delete.
    10-19-2009 04:30 PM
  6. Bombsquad6116's Avatar
    << Also I tried to change my password and it sat on saving password for 5 minutes and then it said "cannot connect to Voicemail at this time"
    10-19-2009 04:55 PM
  7. bergman's Avatar
    Same problem just began for me today with no changes in my phone at all. I didn't even sync today. Deleted all profiles and still the same issue after reboot and network reset. ATT voicemail support useless.
    10-23-2009 08:55 PM
  8. josendo's Avatar
    Thank you this solved my problem. The profile I deleted was not in setting-general-network but I believe it was in settings-general on its own line.
    10-27-2009 02:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD