1. RSVnoP's Avatar
    I've loaded this on 2 different occassions...A week apart, before AT&T release MMS and after. Same result message hangs after getting 90% sent.
    Not implying that AT&T has something to do with it.
    2g, 3.01 OS,...Any thoughts or suggestions.
    09-29-2009 02:26 PM
  2. budd1e_lee's Avatar
    Check your network settings. I was having the same issues. The MMS APN was blank, should be wap.cingular you can find a complete list of the settings in the instructions on the sinful site.
    09-29-2009 02:37 PM
  3. RSVnoP's Avatar
    It does say wap.cingular for MMS APN. What should visual voice say? Or does it matter?
    09-29-2009 03:07 PM
  4. RSVnoP's Avatar
    Checked everything with sinful, all network setting are correct.
    09-29-2009 03:07 PM
  5. fridayxiii's Avatar
    Stupid question, but did you use the correct package? I used MMS & Tethering Settings for my 3GS but I believe it's a diff. pkg for the other iPhone gen's.
    09-29-2009 09:41 PM
  6. RSVnoP's Avatar
    Yeah I used MMS for 2g.
    No question is stupid.
    09-30-2009 08:28 AM
  7. Mattsworld's Avatar
    That was happening for me too. What I did was uninstall completely, reboot phone then reinstalled and it worked. Might try that
    09-30-2009 02:43 PM
  8. RSVnoP's Avatar
    thanks will try that.
    09-30-2009 04:33 PM
  9. reyscorpio's Avatar
    How do you uninstall the carrier file 5.5 in order to reinstall sinfuliphone or the official release?
    09-30-2009 04:53 PM
  10. Tramain's Avatar
    How do you uninstall the carrier file 5.5 in order to reinstall sinfuliphone or the official release?
    To remove it you have to restore as new.
    09-30-2009 05:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD