1. lionheartednyhc's Avatar
    I jailbroke my 3gs (16gb) twice with purplera1n sucessfully. Worked like a charm.

    I exchanged it for a 32GB today and started up purple rain. Seemed to work. Went into the restore thing. Then it went into the restore thing AGAIN. And then it froze on the screen that shows a plug and itunes logo.

    Only way I could get it to stop was to restore from DFU.

    Any Ideas what caused this? Im abouto try JB again and Im scared!
    07-13-2009 07:45 PM
  2. Tramain's Avatar
    I would try redsn0w.
    07-13-2009 07:48 PM
  3. lionheartednyhc's Avatar
    That doesn't explain anything
    07-13-2009 07:50 PM
  4. Tramain's Avatar
    That doesn't explain anything
    How many times did you try to jailbreak it?
    07-13-2009 07:53 PM
  5. lionheartednyhc's Avatar
    How many times did you try to jailbreak it?
    That would be the first time (attempt) for this 32GB i just got...
    07-13-2009 07:54 PM
  6. Tramain's Avatar
    That would be the first time (attempt) for this 32GB i just got...
    My iPhone 3G NOT 3GS messed up before when I was jailbreaking it and I just had to rejailbreak it maybe you did not hold the buttons long enough or for to long.
    Last edited by Tramain; 07-13-2009 at 08:05 PM.
    07-13-2009 07:57 PM
  7. lionheartednyhc's Avatar
    My iPhone 3G NOT 3GS messed up before when I was jailbreaking it and I just had to rejailbreak it maybe you did not hold the button long enough or for to long.

    You don't have to hold any buttons for purplera1n.

    So I just tried it again and it keeps getting stuck at the Cord/Itunes logo screen.

    Wtf
    07-13-2009 08:02 PM
  8. Tramain's Avatar
    You don't have to hold any buttons for purplera1n.

    So I just tried it again and it keeps getting stuck at the Cord/Itunes logo screen.

    Wtf
    OO sorry never used purplera1n hmmmmm can't think of anything else.
    07-13-2009 08:04 PM
  9. lionheartednyhc's Avatar
    Anyone else had this issure or know what would cause it? Im now restoring for the 3rd time. Guess Ill try redsn0w.

    help!
    07-13-2009 08:09 PM
  10. Tramain's Avatar
    Anyone else had this issure or know what would cause it? Im now restoring for the 3rd time. Guess Ill try redsn0w.

    help!
    I am better with redsn0w so I could help you more.
    07-13-2009 08:10 PM
  11. lionheartednyhc's Avatar
    I am better with redsn0w so I could help you more.
    How is redsn0w? Have you had any issues. I really want purplera1n just because it worked flawlessly.
    07-13-2009 08:11 PM
  12. Tramain's Avatar
    How is redsn0w? Have you had any issues. I really want purplera1n just because it worked flawlessly.
    Nope I have had one problem and it was my fault for not hitting buttons fast enough.
    07-13-2009 08:13 PM
  13. lionheartednyhc's Avatar
    I dont know what the hell happened. I ended up downloading redsn0w. Tried that, the application kept quitting. Was about to give up on JBing it. Decided to try purplera1n one more time (for the 4th time) and it worked.
    07-13-2009 09:02 PM
  14. Tramain's Avatar
    I dont know what the hell happened. I ended up downloading redsn0w. Tried that, the application kept quitting. Was about to give up on JBing it. Decided to try purplera1n one more time (for the 4th time) and it worked.
    Cool congratulations.
    07-13-2009 09:03 PM
  15. lionheartednyhc's Avatar
    Thanks.

    If anyone has any idea what would cause that, I would be interested in hearing.
    07-13-2009 09:05 PM
  16. lionheartednyhc's Avatar
    ****. still not working. OK PLEASE, someone help.

    did purplera1n. installed cydia. Installed mobile substrate and then winterboard.

    Restarted. Freezes on restart with the USB Plug / Itunes logo.

    aaaah
    07-13-2009 09:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD