1. ghostrider_dude's Avatar
    so i was jb my iphone 3g whith redsnow and it was going great i put the correct ipsw and it did its thing i turned of my iphone i did the hold the power button for 3 secs then held both the power button and the home button for 10 secs then let go of the power button and held it for 25 secs then it went onto the next step were it was supposed to jb then it got stuck on reboot
    any ideas??????
    06-22-2009 11:09 PM
  2. Matt74's Avatar
    Did you start with a fresh 3.0 restore, setting it up as a new phone?
    06-22-2009 11:24 PM
  3. ghostrider_dude's Avatar
    yeah i did restore with 3.0
    06-22-2009 11:33 PM
  4. luvsion's Avatar
    mine also stuck at waiting for reboot. i did retore it as a new phone. iphone 3G.. any idea?
    06-23-2009 12:04 AM
  5. Mistermarc's Avatar
    Same thing is happening to me, goes through first reboot, then on second one just sits there, this happened to me on 2.0 JB also, fixed it by using my cousins computer, something to do with my usb drivers, that's what I'm gonna try tomm
    06-23-2009 03:58 PM
  6. Cannon#IM's Avatar
    Same here ... running Vista x86 and trying to do it on an 8gb 3g iphone running 3.0

    It's been restored but I have just one sms from my new carrier ... could that be the issue?

    Also, would pressing power help?
    06-26-2009 06:09 AM
  7. bluesteelz's Avatar
    i dont like this 3.0 very much at but its too late now,main problem for me is that my favorite two apps are not working right...one v wallpaper...and ... two..mobilefinder. witch is what i use to copy new videos from mix tube. and then i install them into vwallpaper as my ring tones... can some tell me what i can do to fix this or if theres a patch for these apps thanks...
    06-26-2009 03:28 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD