1. rwsheffield's Avatar
    Hi, I have just used Quick pwn to jailbreak my 3G iphone and now it says no service on every sim card I have tried in it. Does anyone have a fix for this? Robert.
    04-22-2009 09:15 AM
  2. Jeremy's Avatar
    Restore and try again...
    04-22-2009 09:35 AM
  3. jamesus's Avatar
    You are describing the difference between jailbreaking and unlocking. What you have done is jailbreak. What you are looking to do it unlock. You need to use Cydia to install yellowsn0w to unlock and use other carrier's sim cards.
    04-22-2009 11:08 AM
  4. Jeremy's Avatar
    You are describing the difference between jailbreaking and unlocking. What you have done is jailbreak. What you are looking to do it unlock. You need to use Cydia to install yellowsn0w to unlock and use other carrier's sim cards.
    Not really... he could have done a simple jailbreak and something went wrong, I've seen it before. But you may be right and the OP may be confused.
    04-22-2009 11:11 AM
  5. jamesus's Avatar
    Not really... he could have done a simple jailbreak and something went wrong, I've seen it before. But you may be right and the OP may be confused.
    I was trying to read into the multiple SIM portion of the post!
    04-22-2009 11:16 AM
  6. Jeremy's Avatar
    I was trying to read into the multiple SIM portion of the post!
    Ok, maybe you got me there. That's what I get for responding to a post as soon as I wake up... :o
    04-22-2009 11:18 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD