1. nikkisharif's Avatar
    Me too. But some threads, all are broken, and others, just some are.
    Same here!!
    06-07-2018 08:15 PM
  2. Just_Me_D's Avatar
    Is anyone else seeing out of order and duplicated threads via Tapatalk?

    Tapatalk update-img_0028.jpg
    violeta adams likes this.
    08-05-2018 11:19 AM
  3. Tartarus's Avatar
    Is anyone else seeing out of order and duplicated threads via Tapatalk?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0028.JPG 
Views:	10 
Size:	539.9 KB 
ID:	123767
    I do. I actually have to go to web view before reporting it as double post.
    It happens randomly yet often enough.
    Just_Me_D and violeta adams like this.
    08-05-2018 12:10 PM
  4. Ledsteplin's Avatar
    Is anyone else seeing out of order and duplicated threads via Tapatalk?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0028.JPG 
Views:	10 
Size:	539.9 KB 
ID:	123767
    I haven't noticed it on the beta. But I haven't been on much today.
    Just_Me_D and violeta adams like this.
    08-05-2018 07:31 PM
  5. Morac's Avatar
    Is anyone else seeing out of order and duplicated threads via Tapatalk?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0028.JPG 
Views:	10 
Size:	539.9 KB 
ID:	123767
    It happens from time to time. Backing out of the thread and going back in clears it up.
    Just_Me_D and Ledsteplin like this.
    08-06-2018 12:29 AM
  6. Ledsteplin's Avatar
    Images posted from the latest TapaTalk beta appear broken for those on the app store version and in the iMore forums app. With all the changes they've made in the last couple years, they can't seem to get image posting right.
    08-08-2018 10:35 AM
  7. nikkisharif's Avatar
    Is anyone else seeing out of order and duplicated threads via Tapatalk?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_0028.JPG 
Views:	10 
Size:	539.9 KB 
ID:	123767
    Yes but it usually happens when I’m on for a long time. It fixes itself when I close the app & reopen it.
    Just_Me_D likes this.
    08-08-2018 06:53 PM
  8. AndyLH8891's Avatar
    Images posted from the latest TapaTalk beta appear broken for those on the app store version and in the iMore forums app. With all the changes they've made in the last couple years, they can't seem to get image posting right.
    Would you mind to provide the URL of example post?
    08-09-2018 02:26 AM
  9. AndyLH8891's Avatar
    Images posted from the latest TapaTalk beta appear broken for those on the app store version and in the iMore forums app. With all the changes they've made in the last couple years, they can't seem to get image posting right.
    Well, it took me hours to find the reason.
    Tapatalk APP got the image url as
    Code:
    https://forums.imore.com/attachment.php?attachmentid=xxx&d=xxx
    It's not the real URL of the attachment and it would respond 301 as code and the real URL to ask client to redirect to the real one.
    But the content-length in the respond header is not match the content. It should be zero. That's the root cause.
    I am not very clear how to fix it on forum server side, maybe try to modify some configuration of Web Server.

    Anyway, I am working on APP side and trying to ignore the content-length in this case.
    08-09-2018 06:46 AM
  10. Ledsteplin's Avatar
    7995]Would you mind to provide the URL of example post?
    I showed screenshots of the url in the TapaTalk forums. I can't show them here because all I get is the "We have a problem" pop up. But they're like this with the square 0.
    AndyLH8891;37995
    Last edited by Ledsteplin; 08-09-2018 at 12:23 PM.
    08-09-2018 11:27 AM
  11. Ledsteplin's Avatar
    It appears the beta has issues with freezing up on some forums. Anyone else on the beta having this issue?
    ravenseb and nikkisharif like this.
    08-16-2018 12:38 PM
  12. ravenseb's Avatar
    It appears the beta has issues with freezing up on some forums. Anyone else on the beta having this issue?
    The app quits on me when viewing different forums.
    08-16-2018 01:26 PM
  13. nikkisharif's Avatar
    It appears the beta has issues with freezing up on some forums. Anyone else on the beta having this issue?
    I honestly can’t remember if I’m on the beta, since Tapatalk has been in beta forever With that being said, it freezes up all the time.
    Just_Me_D likes this.
    08-17-2018 03:29 PM
  14. Ledsteplin's Avatar
    The app quits on me when viewing different forums.
    The app crashes, or freezes up?
    ravenseb likes this.
    08-17-2018 07:38 PM
  15. ravenseb's Avatar
    The app crashes, or freezes up?
    Crashes
    Ledsteplin likes this.
    08-17-2018 08:04 PM
  16. AndyLH8891's Avatar
    I have uploaded a new beta (2069) with the fix of freezing up.
    Please help to confirm the fix.
    ladyc0524 likes this.
    08-19-2018 10:04 PM
  17. Ledsteplin's Avatar
    I have uploaded a new beta (2069) with the fix of freezing up.
    Please help to confirm the fix.
    Works for me. Thanks, Andy!
    AndyLH8891 likes this.
    08-19-2018 10:24 PM
  18. metllicamilitia's Avatar
    Yeah buddy, newest beta brings us back our buttons on the XS Max.

    ladyc0524 likes this.
    09-28-2018 10:20 PM
  19. ladyc0524's Avatar
    Yeah buddy, newest beta brings us back our buttons on the XS Max.

    https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5c787c1d48.jpg
    Yes!!! I was literally about to give up and then I got the TestFlight notification
    09-28-2018 10:21 PM
  20. Ledsteplin's Avatar
    YouTube videos are not working in TapaTalk and the iMore forums app. Anyone else see this?
    10-28-2018 09:55 AM
  21. joemd60's Avatar
    I also see a lot of broken images.
    10-28-2018 04:26 PM
  22. nikkisharif's Avatar
    YouTube videos are not working in TapaTalk and the iMore forums app. Anyone else see this?
    I have this issue. They play but there’s no sound.
    10-28-2018 05:59 PM
  23. Spencerdl's Avatar
    I have this issue. They play but there’s no sound.
    This use to happen to me, but now they don't play at all.
    10-29-2018 08:39 AM
  24. Ledsteplin's Avatar
    I have this issue. They play but there’s no sound.
    They don't even play for me. I get this dark image with the play icon, but it's unresponsive. I can tap the bottom, and it takes me to YouTube and plays there. But not in TapaTalk.
    10-29-2018 09:25 AM
  25. nikkisharif's Avatar
    This use to happen to me, but now they don't play at all.
    They don't even play for me. I get this dark image with the play icon, but it's unresponsive. I can tap the bottom, and it takes me to YouTube and plays there. But not in TapaTalk.
    https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b86649eb35.jpg
    Interesting...I’ll have to pay attention next time I see one in a thread.
    10-29-2018 05:47 PM
2,100 ... 828384

Similar Threads

  1. BBM for iPhone updates with new look, group stickers, and more
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2014, 03:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-29-2014, 08:04 PM
  3. Why do I have no storage space for the new software updates?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 05:21 PM
  4. Why isn't my photo stream updating from my phone?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 04:07 PM
  5. If I lose wifi during an update will the progress be lost?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 01:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD