1. Ledsteplin's Avatar
    Issues now! The notifications section in the App is not working at all. I get this:
    Tapatalk update-imageuploadedbytapatalk1443060408.632728.jpg
    09-23-2015 09:06 PM
  2. phreddyl's Avatar
    Mine doesn't update but keeps telling me I have notifications. Very annoying


    Sent from my iPad using Tapatalk
    09-23-2015 09:20 PM
  3. Ledsteplin's Avatar
    Mine doesn't update but keeps telling me I have notifications. Very annoying


    Sent from my iPad using Tapatalk
    I have 93 notifications. 35 of them have been there since December. They don't go away.
    09-23-2015 09:55 PM
  4. pr1nce's Avatar
    I have 93 notifications. 35 of them have been there since December. They don't go away.
    My notifications are fine. So you still have those 35 hanging around?
    09-23-2015 10:00 PM
  5. Ledsteplin's Avatar
    My notifications are fine. So you still have those 35 hanging around?
    Yep, they went away for a while, but returned recently.
    09-23-2015 11:15 PM
  6. ladyc0524's Avatar
    Notifications are fine for me..at least right now
    09-23-2015 11:22 PM
  7. Ledsteplin's Avatar
    The notifications issue improved last night. Have no idea what that was about.
    09-24-2015 06:29 AM
  8. phreddyl's Avatar
    Yeah seems ok now.


    Sent from my iPhone 6
    09-24-2015 07:07 AM
  9. Ledsteplin's Avatar
    I'm getting duplicates again. Also looping threads.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    09-26-2015 01:04 AM
  10. pr1nce's Avatar
    I downloaded the new beta build 850 tonight. Now, every time I tap on the subscribed tab the app crashes. This is happening on all forums including iMore and The Tapatalk Community. Anyone else having this issue?
    09-30-2015 12:13 AM
  11. dchandler's Avatar
    I downloaded the new beta build 850 tonight. Now, every time I tap on the subscribed tab the app crashes. This is happening on all forums including iMore and The Tapatalk Community. Anyone else having this issue?
    Not for me, it's running smooth


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    09-30-2015 12:18 AM
  12. pr1nce's Avatar
    Not for me, it's running smooth


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    Man, I don't know what's going on here. I uninstalled it and installed it. I'm gonna try that again and reboot before I put it back on.
    09-30-2015 12:27 AM
  13. dchandler's Avatar
    Man, I don't know what's going on here. I uninstalled it and installed it. I'm gonna try that again and reboot before I put it back on.
    I didn't do a reboot or nothing, I just installed it and kept going. What device and software version are you running?


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    09-30-2015 12:28 AM
  14. pr1nce's Avatar
    I didn't do a reboot or nothing, I just installed it and kept going. What device and software version are you running?


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    I have a 5s and I'm is iOS 9.0.1i removed the app and did a reboot. Then I just clicked on the TestFlight app and it didn't give me a n option to install, it said open. So I installed the official version from the App Store. Now when I tap on TestFlight it says there is a new version to install. What's going on?
    09-30-2015 12:46 AM
  15. dchandler's Avatar
    I have a 5s and I'm is iOS 9.0.1i removed the app and did a reboot. Then I just clicked on the TestFlight app and it didn't give me a n option to install, it said open. So I installed the official version from the App Store. Now when I tap on TestFlight it says there is a new version to install. What's going on?
    Wow that's odd. Try uninstalling the version from the App Store and installing the version from TestFlight and see what happens.


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    09-30-2015 12:48 AM
  16. pr1nce's Avatar
    Wow that's odd. Try uninstalling the version from the App Store and installing the version from TestFlight and see what happens.


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    This is really weird. I did this and the app has crashed 3 times while I'm trying to reply to you.
    09-30-2015 12:59 AM
  17. dchandler's Avatar
    This is crazy, it might be a bug in the beta for iPhone 5s's


    Sent from my Super iPhone 6s Plus using Tapatalk
    09-30-2015 01:00 AM
  18. Tartarus's Avatar
    Tapatalk received 2 betas yesterday, within 10 minutes, (846) and (850)
    Last edited by Tartarus; 09-30-2015 at 01:17 AM.
    09-30-2015 01:02 AM
  19. SprSynJn's Avatar
    My account for tapatalk was reset or something. I couldn't sign in to any forums via the app and had to reset my password in order to gain access. Anything like that happen to anyone else?
    10-07-2015 02:44 AM
  20. pr1nce's Avatar
    Downloaded the new beta 5.4.0 build 867. Real stable so far.
    10-15-2015 09:55 PM
  21. ladyc0524's Avatar
    Yeah same here
    10-15-2015 09:56 PM
  22. Ledsteplin's Avatar
    My account for tapatalk was reset or something. I couldn't sign in to any forums via the app and had to reset my password in order to gain access. Anything like that happen to anyone else?
    I've had that happen before I think. Not sure what happened. Too many passwords to remember! Lol
    10-16-2015 12:35 PM
  23. pr1nce's Avatar
    There's a new beta. 5.4.0 build 872.
    10-20-2015 09:43 PM
  24. Ledsteplin's Avatar
    There's a new beta. 5.4.0 build 872.
    Checking it now.
    10-20-2015 10:55 PM
  25. Ledsteplin's Avatar
    New update! What was wrong with the last build?
    5.4.0 (891)
    10-29-2015 04:18 PM
2,020 ... 5758596061 ...

Similar Threads

  1. BBM for iPhone updates with new look, group stickers, and more
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2014, 02:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-29-2014, 07:04 PM
  3. Why do I have no storage space for the new software updates?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 04:21 PM
  4. Why isn't my photo stream updating from my phone?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 03:07 PM
  5. If I lose wifi during an update will the progress be lost?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 12:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD