1. pr1nce's Avatar
    I'm having issues with threads loading really slow.
    06-12-2015 10:35 PM
  2. pr1nce's Avatar
    The only issues I've had are with the notifications. Where it says "you" in the middle. It freezes at times. I tap "subscribed" then go back and it's OK.


    I'm still on 4.1. So you think the new beta is as good as 4.1?
    06-12-2015 10:48 PM
  3. Ledsteplin's Avatar
    I'm still on 4.1. So you think the new beta is as good as 4.1?
    Yeah. The notifications stick some. But it's easy to fix.


    06-12-2015 11:30 PM
  4. pr1nce's Avatar
    Yeah. The notifications stick some. But it's easy to fix.


    I read on Tapatalk about forums loading slow for someone else. Maybe an issue with their servers.
    06-12-2015 11:35 PM
  5. Ledsteplin's Avatar
    I read on Tapatalk about forums loading slow for someone else. Maybe an issue with their servers.
    I haven't noticed. Not that as much as a thread loading a bit slow. But it's not a big issue. They'll probably work on it. I don't even think about it. If you don't like it, you can go back again. I'm OK with it. It could improve though.


    06-12-2015 11:42 PM
  6. pr1nce's Avatar
    I see there's another beta update. How is it?
    06-14-2015 10:26 AM
  7. Ledsteplin's Avatar
    It's okay, and it's manageable, but I prefer the previous version. There wasn't nothing wrong with it, in my personal opinion. It's almost as if they want to vigorously promote the "feed" section that I flat out don't care about at all. I prefer to edit the sections to my liking, and now it appears they've taken away that ability.
    Are you on the beta version?


    06-14-2015 10:59 AM
  8. Ledsteplin's Avatar
    I see there's another beta update. How is it?
    Seems smoother. No crashes so far switching forums. No looping or duplicate cards. I haven't checked posting photos.

    It's Tim!! LOL
    Tapatalk update-imageuploadedbytapatalk1434298948.600227.jpg

    No pop up while posting photo.


    06-14-2015 11:23 AM
  9. pr1nce's Avatar
    Seems smoother. No crashes so far switching forums. No looping or duplicate cards. I haven't checked posting photos.

    It's Tim!! LOL
    Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1434298948.600227.jpg 
Views:	34 
Size:	52.4 KB 
ID:	83299

    No pop up while posting photo.


    I installed the beta and it immediately crashed 3 times. Back to 4.1. Nice pic! Lol
    06-14-2015 12:26 PM
  10. Ledsteplin's Avatar
    I installed the beta and it immediately crashed 3 times. Back to 4.1. Nice pic! Lol
    Non yet for me. Be sure to report the crashes.


    06-14-2015 12:32 PM
  11. pr1nce's Avatar
    Non yet for me. Be sure to report the crashes.


    I didn't have the option to report the crashes. I'll do it at Tapatalk.
    06-14-2015 01:01 PM
  12. Ledsteplin's Avatar
    I didn't have the option to report the crashes. I'll do it at Tapatalk.
    Spoke too soon. Get these pop ups when quoting. Get the one on left, then the one on right. Leave thread, go back to thread and post is there.
    Tapatalk update-imageuploadedbytapatalk1434307345.172759.jpg


    06-14-2015 01:42 PM
  13. Just_Me_D's Avatar
    Spoke too soon. Get these pop ups when quoting. Get the one on left, then the one on right. Leave thread, go back to thread and post is there.
    Click image for larger version. 

Name:	ImageUploadedByTapatalk1434307345.172759.jpg 
Views:	33 
Size:	181.7 KB 
ID:	83303


    Same here. Every quoted post results in an error although a refresh shows that the reply was successful.
    06-14-2015 03:36 PM
  14. pr1nce's Avatar
    Same here. Every quoted post results in an error although a refresh shows that the reply was successful.
    I got the same error, and I'm back on the official.
    06-14-2015 04:13 PM
  15. zerog46's Avatar
    Yup.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    06-14-2015 04:59 PM
  16. Just_Me_D's Avatar
    Yep. I'm also getting the same error while using the official version.
    06-14-2015 05:44 PM
  17. SprSynJn's Avatar
    I'm getting the same error, but only on this forum. Same for others? I'm also using the most recent from the App Store.
    06-14-2015 07:05 PM
  18. zerog46's Avatar
    Also getting it in android central.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    06-14-2015 07:06 PM
  19. zerog46's Avatar
    They need to get this fixed. Driving me crazy.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    06-14-2015 09:14 PM
  20. Septembersrain's Avatar
    Started getting that weird error too, at least it posts the comment though.


    Sent from my iPad Mini 3 using Tapatalk.
    06-14-2015 10:07 PM
  21. Septembersrain's Avatar
    This is only affecting Mobile Nations. Tried on my other forums, no issues.


    Sent from my iPad Mini 3 using Tapatalk.
    06-14-2015 10:25 PM
  22. pr1nce's Avatar
    I'm going to report this to Tapatalk
    06-14-2015 10:38 PM
  23. Septembersrain's Avatar
    I'm going to report this to Tapatalk
    I did too. Responded but no information as of yet.




    Sent from my iPad Mini 3 using Tapatalk.

    Edit: Photo removed as certain information may not be feasible to share in public forum.
    06-14-2015 10:49 PM
  24. Septembersrain's Avatar
    Attempted to use an actual Mobile Nations app with same results!

    Windows Central:




    Sent from my iPad Mini 3 using Tapatalk.
    06-14-2015 11:01 PM
  25. Ledsteplin's Avatar
    So this is a MobileNations issue then? Who needs to know? James? Who's the MobileNations app person? LOL
    06-14-2015 11:47 PM
2,020 ... 4243444546 ...

Similar Threads

  1. BBM for iPhone updates with new look, group stickers, and more
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 12-31-2014, 02:50 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 12-29-2014, 07:04 PM
  3. Why do I have no storage space for the new software updates?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 04:21 PM
  4. Why isn't my photo stream updating from my phone?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 03:07 PM
  5. If I lose wifi during an update will the progress be lost?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2014, 12:23 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD