1. jmendel33's Avatar
    After updating to 7.02 sometimes when viewing pictures from instagram in my twitter feed i get a domain error, and its not for every instagram photo just some of them, and it never happened until i updated to 7.02, anyone else experiencing this? Suggestions?
    09-28-2013 08:55 AM
  2. ladyc0524's Avatar
    I'm having this problem on Echofon..and it's every instagram photo
    09-28-2013 09:22 AM
  3. Fausty82's Avatar
    After updating to 7.02 sometimes when viewing pictures from instagram in my twitter feed i get a domain error, and its not for every instagram photo just some of them, and it never happened until i updated to 7.02, anyone else experiencing this? Suggestions?
    I have not seen that yet... what app are you using for twitter? I use Tweetbot, and haven’t seen it, but it could be related to your twitter client or your location. Does this happen on wifi and cellular?
    09-28-2013 12:43 PM
  4. jmendel33's Avatar
    I'm having this problem on Echofon..and it's every instagram photo
    Thats what im using and having the problem but i can see some of them
    09-28-2013 04:52 PM
  5. jmendel33's Avatar
    I have not seen that yet... what app are you using for twitter? I use Tweetbot, and havent seen it, but it could be related to your twitter client or your location. Does this happen on wifi and cellular?
    Echofon, they just updated it
    09-28-2013 04:53 PM
  6. Fausty82's Avatar
    Echofon, they just updated it
    I am most definitely not seeing that. Can you post a screen shot of the error?

    I am installing the free Echofon now to see... are you using the free or paid Echofon app?
    09-28-2013 05:01 PM
  7. jmendel33's Avatar
    I am most definitely not seeing that. Can you post a screen shot of the error?

    I am installing the free Echofon now to see... are you using the free or paid Echofon app?
    Iphone
    09-28-2013 05:12 PM
  8. ladyc0524's Avatar
    Now I don't see the error message. And my app is up to date


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    09-28-2013 05:54 PM
  9. ladyc0524's Avatar
    Just got the error message


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    09-28-2013 06:07 PM
  10. jmendel33's Avatar
    Just got the error messagehttp://img.tapatalk.com/d/13/09/29/asuvubub.jpg


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    Yep thats the one, but its random, not every instagram picture does it
    09-28-2013 11:58 PM
  11. ladyc0524's Avatar
    Yeah it seems to be random for me now as well..hope it gets fixed with another update


    Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
    09-29-2013 12:29 AM
  12. Jaguarr40's Avatar
    I have to say unless it was one glitch that time, I have not experienced any of that with my Twitter feed with the Twitterffic app I use.
    09-29-2013 02:27 PM

Similar Threads

  1. Problems with iOS 7.0.2 Calendar
    By Whisper in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2013, 06:34 PM
  2. Replies: 24
    Last Post: 09-30-2013, 12:03 AM
  3. Problem with backup on new IPhone 5c
    By TigerDunes in forum Ask a Question
    Replies: 8
    Last Post: 09-28-2013, 03:33 PM
  4. Problem with in call menu
    By hsfof3 in forum iOS 7
    Replies: 3
    Last Post: 09-28-2013, 03:05 AM
  5. Is this Possible?
    By Jay-Ar Gutierrez in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-27-2013, 08:31 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD