1. niraj20's Avatar
    Hey guys,

    My safari and apps like skype, data usage, drawsomething, mobilevoip, facebook etc are not working over 3G. However they are working perfectly fine on WiFi. My 3G network works fine because Cydia/ EMail/ Installous etc are working fine over 3G. I have Resprung and Rebooted my iphone several times, but to no avail.

    Any help will be greatly appreciated.

    Niraj
    06-09-2012 06:13 AM
  2. Tony2255's Avatar
    Did you install 3G unrestricted? I had a friend that installed it an then blocked most of his apps by mistake.


    Sent using Tapatalk
    06-09-2012 06:23 AM
  3. niraj20's Avatar
    Nope... haven't installed 3G unrestricted... just can't figure why this is happening!! Is restoring factory settings the only option available??
    06-09-2012 06:32 AM
  4. Tony2255's Avatar
    I wouldn't do that yet I am sure someone here will have an idea for you.

    Did you notice it start after installing a certain app?


    Sent using Tapatalk
    06-09-2012 07:30 AM
  5. Alli's Avatar
    There's a toggle in most of these apps that says "Use over WiFi OR 3G" or "Use on WiFi" only - or something along those lines.
    06-09-2012 09:51 AM
  6. kch50428's Avatar
    There's a toggle in most of these apps that says "Use over WiFi OR 3G" or "Use on WiFi" only - or something along those lines.
    Settings>> General>> Network>> Cellular Data On/Off switch -- global for the device.
    06-09-2012 09:58 AM
  7. niraj20's Avatar
    cellular data is on... im sure this must have happened coz of some tweak/ app i downloaded... but i have no idea which one...
    06-09-2012 01:16 PM
  8. kch50428's Avatar
    cellular data is on... im sure this must have happened coz of some tweak/ app i downloaded... but i have no idea which one...
    Do you have SBSettings? NCSettings? Try the 3G toggles in either or those (if you have both, I'd suggest limiting yourself to just one or the other....)
    06-09-2012 01:23 PM
  9. niraj20's Avatar
    Do you have SBSettings? NCSettings? Try the 3G toggles in either or those (if you have both, I'd suggest limiting yourself to just one or the other....)
    Yeah... have SBsettings... tried those toggles... nothing seems to work...
    06-09-2012 01:32 PM
  10. kch50428's Avatar
    Hey guys... Installous...
    That might have something to do with it...
    06-09-2012 01:34 PM
  11. niraj20's Avatar
    u think i shud remove installous from my phone and check??
    06-09-2012 01:36 PM
  12. kch50428's Avatar
    I think you should remove that and never put it back, and buy apps legit.
    Fausty82 likes this.
    06-09-2012 01:38 PM
  13. niraj20's Avatar
    deleted installous.. no luck still !!!
    06-09-2012 01:44 PM
  14. kch50428's Avatar
    Then I'd restore to factory settings on the device, then re-jailbreak... then do tweaks, etc. one at a time until you figure out which one does it - then probably end up doing yet another factory restore & re-jailbreak and re-do tweaks etc. minus the culprit.
    06-09-2012 01:47 PM
  15. niraj20's Avatar
    guess ur right... thanks !!
    06-09-2012 01:55 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD