1. trtmazda3's Avatar
    So, I have an iPhone 4, AT&T, 16 GB. It's only a few months old, as Apple had to replace my other one with this one. Anyway, I have noticed this odd issue since 5.1.1. The first time I go to delete an app, everything goes normally until I actually press the "X" next to the wiggling icon. Then, no matter what app I've selected, I will have to wait up to 20 or 25 seconds for the pop-up asking me if I really want to delete. I've never noticed this before.

    For what it's worth, the phone isn't jailbroken and never has been. Also, it has about .89 GB of "Other" space listed in iTunes and about 2 GB of free space. And, after that initial gigantic pause, subsequent deleting apps will be normal (i.e. the pop-up box is almost instantaneous).

    Anyone else noticed this? A reset didn't help.
    05-24-2012 09:41 PM
  2. Peligro911's Avatar
    This just happen to me on my wife's iPhone 4 but I thought it was just laggin because of alott of apps were open


    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
    05-24-2012 10:55 PM
  3. Peligro911's Avatar
    My 4s did not do that thou


    Sent Into Orbit from my iPhone 4S using Tapatalk
    05-24-2012 10:56 PM
  4. sherlock's Avatar
    A hard reset should solve this. Press the home and lock buttons (ignore the slider) until you see the Apple logo.
    05-25-2012 12:35 AM
  5. trtmazda3's Avatar
    Did one yesterday. It helped for a bit but when I tried about an hour later it was back to taking forever.
    05-25-2012 01:20 AM
  6. ThePinkChameleon's Avatar
    I'm still on 5.0.1, 4S, and have never experienced this lag of deleting an app, and my other is 1.86gb. Might be worth a shot to do a back up and then a restore to see if that may help.
    05-25-2012 08:29 AM
  7. carlos31820's Avatar
    My iPhone 4s does the same thing. It drives me crazy. I've noticed that I can remove apps by going to Settings, General, Usage and there's no lag there.
    05-29-2012 11:32 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD