1. e911emt83's Avatar
    Hi,

    Anyone else experiencing the same lag issues and or delays once in a while on your new iPhone 6s plus with TSMC Chip, This is the 2nd phone I have had with this as it was replaced for that issue previous.. I have installed beta softwares to see if that was fixed.. It has not been...

    10-13-2015 07:46 PM
  2. Just_Me_D's Avatar
    Hopefully, whatever issue you're dealing with in regard to your device will be fixed soon. In the meantime, try to enjoy your device as-is.
    10-13-2015 08:23 PM
  3. Rmorton0573's Avatar
    Just curious, are you restoring from an iTunes or iCloud backup? I was having some issues with my 6S Plus such as lag and screen would not rotate correctly after restoring from an iCloud backup of my 6 Plus. I erased my iPhone and setup as new and that solved the issues I was having.
    10-13-2015 09:11 PM
  4. e911emt83's Avatar
    Fresh install. Even did a recovery restore too.

    Just curious, are you restoring from an iTunes or iCloud backup? I was having some issues with my 6S Plus such as lag and screen would not rotate correctly after restoring from an iCloud backup of my 6 Plus. I erased my iPhone and setup as new and that solved the issues I was having.
    10-13-2015 09:14 PM
  5. law2010's Avatar
    Wow. Thanks for posting the video. That is horrible.

    I have a TSCM chip in my 6S Plus and I do not have those issues.

    How much memory do you have left on your phone?

    I hope whatever is causing that lag gets resolved.
    10-13-2015 09:54 PM
  6. e911emt83's Avatar
    Thanks...

    I have the 128GB model.. No memory issues have around 100 GB free...

    I'm doing some tests right now to narrow it down. I have it at factory right now, then slowly going to install apps and such...

    Wow. Thanks for posting the video. That is horrible.

    I have a TSCM chip in my 6S Plus and I do not have those issues.

    How much memory do you have left on your phone?

    I hope whatever is causing that lag gets resolved.
    10-13-2015 10:44 PM
  7. iAstonish01's Avatar
    It happened with my 6s plus till I upgraded to iOS 9.1 beta 3.

    What firmware are you on?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    10-14-2015 05:11 AM
  8. e911emt83's Avatar
    Ive tried all the betas.. still the same

    It happened with my 6s plus till I upgraded to iOS 9.1 beta 3.

    What firmware are you on?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    10-14-2015 08:57 AM

Similar Threads

  1. Replies: 42
    Last Post: 11-10-2015, 09:17 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 10-14-2015, 04:25 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-13-2015, 08:10 PM
  4. Why won't my phone turn on or charge?
    By iMore Question in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2015, 07:15 PM
  5. Apple found to infringe upon University of Wisconsin CPU patent
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 10-13-2015, 07:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD