1. RobertsDP's Avatar
    So I have a 64gb 6s + with the newest iOS update, and I wanted to customize the vibrate pattern.
    The problem I'm having is when I am trying to "make some sick beats...errr.. vibrations" it seems to go bat crap crazy after creating 3-4 seconds of a pattern by vibrating continuously with out me pressing the screen to cause the vibration and the only way to stop the vibrations is by closing the setting app.
    I'm curious if it's just me or is it wide spread... And if it's a 6s + problem or iOS 9 prob...
    Please let me know if you guys are having the same prob and can replicate it.

    Edit: I added a video to show exactly whats happening
    .
    Last edited by RobertsDP; 10-08-2015 at 11:19 AM.
    10-08-2015 01:23 AM
  2. John Yester's Avatar
    Sorry I can not replicate it.
    10-08-2015 09:33 AM
  3. firstborn80's Avatar
    I didn't know we could make sick beats...errr...vibrations...
    10-08-2015 10:17 AM
  4. msm0511's Avatar
    Mine works as it should, but I'm running the public beta. Not sure if that's why I'm not having any problems.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    10-08-2015 04:40 PM
  5. firstborn80's Avatar
    Thanks for the video...I learned something new. No I was not able to replicate the issue.
    10-08-2015 07:26 PM
  6. SeanHRCC's Avatar
    Seems to be isolated, mine worked just fine.
    moaningmyrtle likes this.
    10-08-2015 08:09 PM
  7. Smply_Rckless's Avatar
    Mine are working fine as well.


    Sent from my iPhone 6s Plus  using Tapatalk
    10-08-2015 08:16 PM
  8. JustinSmith81's Avatar
    I just tried this on my 6 Plus (not s) and it did the same exact thing. I'm running 9.0.2. Must be a bug in iOS not your phone.
    RobertsDP likes this.
    10-08-2015 10:16 PM
  9. RobertsDP's Avatar
    Well that's good to know that it's probably nothing wrong with my hardware and it probably a software glitch... I'm hope Apple will fix it in a future update.
    Aquila likes this.
    10-08-2015 10:29 PM
  10. Smply_Rckless's Avatar
    Well that's good to know that it's probably nothing wrong with my hardware and it probably a software glitch... I'm hope Apple will fix it in a future update.
    Have u ever thought about doing a beta ? Runs smoothly


    Sent from my iPhone 6s Plus  using Tapatalk
    10-08-2015 10:30 PM
  11. JustinSmith81's Avatar
    Seems to only happen when you tap very quickly right away. If I tap a few times early then pause then tap again it doesn't do it. Very strange bug. You should report to apple.
    10-08-2015 10:35 PM
  12. RobertsDP's Avatar
    Have u ever thought about doing a beta ? Runs smoothly
    I think I will try it
    Last edited by RobertsDP; 10-09-2015 at 01:33 PM. Reason: added quote
    10-09-2015 01:32 PM
  13. Ledsteplin's Avatar
    10-09-2015 01:40 PM
  14. daniel.michael4724's Avatar
    Mine is working and I'm on the latest iOS9 public beta as well.
    10-09-2015 11:36 PM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 10-12-2015, 02:58 PM
  2. Is anyone else's iMessage not working in IOS 9?
    By iMore Question in forum iMessage
    Replies: 5
    Last Post: 10-08-2015, 06:04 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-08-2015, 01:26 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 10-07-2015, 05:49 PM
  5. How do I track my iPhone?
    By iMore Question in forum Apple Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 10-07-2015, 05:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD