1. hockey1299's Avatar
    Ever Since I switched from the 5S to the new iPhone 6 I've been getting low signal bars in almost everywhere other than some places? Also dropping calls? What's going on?
    10-01-2014 01:06 PM
  2. TekNinja81's Avatar
    Try resetting the Network Settings, and see if that helps. Some have reported it did, might have something to do with restoring from an old phone backup if you happened to do that when you upgraded.

    This can be found via Settings - General - Reset - Reset Network Settings.

    Just keep in mind you'll need to re-connect to any networks you were previously connected to after doing this.
    10-01-2014 01:14 PM
  3. GibMcFragger's Avatar
    I'm on Rogers with my 6 and haven't experienced any signal issues. My LTE speeds have been fine also (89Mbit down, 25Mbit up)
    10-01-2014 02:21 PM
  4. plantemichel's Avatar
    Strange Rogers is known for good LTE signal


    Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
    10-01-2014 05:40 PM
  5. hockey1299's Avatar
    Yes I know. What should I do. I'm always stuck at 1-2 bars sometimes 3-5 not much tho. I have LTE but low signal
    10-01-2014 07:00 PM
  6. BenitoC's Avatar
    I was also going to say that my iPhone 6 seems to pick up Rogers's signal better than my iPhone 5.
    10-02-2014 09:04 AM
  7. GibMcFragger's Avatar
    Don't worry about the signal dots too much. I normally get 3 dots and my signal is always flawless. Don't forget that it's digital, so dots don't necessarily relate to signal quality.
    10-02-2014 12:15 PM
  8. Scom's Avatar
    I Just got an iPhone 6. Upgraded from an iPhone 4! I noticed only one bar only on rogers LTE. I wasn't thinking much of it until I made a call driving through a gully. With my iPhone 4 I would notice a little bit of a reception difference, but now I completely lost the call!! Grrrrr...
    01-27-2015 02:55 PM
  9. Ipheuria's Avatar
    Try powering off the phone and removing the SIM then putting it back in. If that doesn't work either go to a Rogers store or Apple and tell them of the problem and get a new SIM. If you still got the issue then go back to Apple store and they should swap out the phone. If you still have the issue it's a poor Rogers network. I had the issue when I switched from a 4 to 5 on Fido. I did all the above things but it didn't help. I wasn't dropping calls or anything so I didn't sweat it. When I went to a 5s it all went away.
    01-30-2015 09:54 AM

Similar Threads

  1. New iPhone 6, Now Need new Adapter for Car
    By Sinandgrin in forum iPhone 6
    Replies: 13
    Last Post: 12-28-2015, 02:04 AM
  2. Replies: 17
    Last Post: 04-26-2015, 09:44 AM
  3. Got it on VZW!
    By Grafixx01 in forum iPhone 6 Plus
    Replies: 1
    Last Post: 10-01-2014, 05:32 PM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-01-2014, 11:40 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-01-2014, 11:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD