1. roughrider123's Avatar
    I put the latest update on my 6 plus on Friday and 2 times randomly I got no service, has anyone else ran into this?
    I rebooted the phone and all was ok, it has never happened before since purchasing the phone,throughout any updates and I was using the phone in my normal daily routines.
    02-28-2016 07:05 AM
  2. KilobaiD's Avatar
    Have u tried an clean restore?
    02-28-2016 08:05 AM
  3. Rob Phillips's Avatar
    I haven't experienced this and I'm not hearing any widespread issues on the forums about it either. It could have just been a freak occurrence. You might want to reset your network settings by going to Settings > General > Reset > Reset Network Settings. You'll need to re-enter any stored wifi passwords.
    If you're still having issues and it's becoming problematic then try a restore. You may not need to go through all of that though.
    02-28-2016 08:30 AM
  4. eyecrispy's Avatar
    I've been on 9.2.1 for awhile. No issues with no service here. I'd try a network settings reset as suggested above.
    02-28-2016 08:35 AM
  5. roughrider123's Avatar
    Ok guys, thanks i will reset the network and see what happens
    02-28-2016 10:35 AM
  6. Fit24's Avatar
    I haven't had any service issues with the latest update.
    02-28-2016 11:12 AM

Similar Threads

  1. My Facebook app shows installed but no icon?
    By iMore Question in forum Facebook
    Replies: 2
    Last Post: 11-28-2016, 06:23 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 02-29-2016, 04:55 PM
  3. How can I get my ringer sound working?
    By iMore Question in forum General Apple News & Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2016, 02:13 AM
  4. Why does my iPhone 6 plus say no contacts?
    By iMore Question in forum iPhone 6 Plus
    Replies: 2
    Last Post: 02-26-2016, 10:32 PM
  5. Have no picture on phone,screen is not lighting up?
    By iMore Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 02-26-2016, 10:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD