1. TurboTiger's Avatar
    Several days a week in the morning I have to do a hard reset to connect for data.
    I have also reset network connections. Works for about a week.
    I have also erase everything from my iPhone 5S & restored from iCloud.
    Any suggestions would be appreciated.
    TIA
    07-12-2014 01:01 PM
  2. pkcable's Avatar
    Could it be a problem on the carrier end? Also do you have wifi connected at the time and are you having wifi issues on your home network?
    07-13-2014 12:55 PM
  3. TurboTiger's Avatar
    Could it be a problem on the carrier end? Also do you have wifi connected at the time and are you having wifi issues on your home network?
    The Wi-Fi in my home is fine & don't know about the carrier.
    I just thought of this: when it happens again, I'm gonna turn off the Wi-Fi on my phone & see if I can connect to data using LTE.
    Won't know till the morning.
    Tks pkcable.
    07-13-2014 01:48 PM
  4. Ledsteplin's Avatar
    If you need to restore, I suggest you restore as new and not from iCloud. You may be restoring the very thing that's causing the problem. Try everything else possible first. Restoring as new would be a last resort.


    Sent from from my ancient but trustworthy iPhone 5
    pkcable and TurboTiger like this.
    07-13-2014 02:54 PM
  5. TurboTiger's Avatar
    If you need to restore, I suggest you restore as new and not from iCloud. You may be restoring the very thing that's causing the problem. Try everything else possible first. Restoring as new would be a last resort.


    Sent from from my ancient but trustworthy iPhone 5
    Tks for the advice Ledsteplin.
    Good Luck
    07-13-2014 10:14 PM
  6. acerace113's Avatar
    Try turning airplane mode on for 10 seconds then turn it off 3G/LTE should reappear in the status bar again. I've had to do this sometimes when I'm connected to wifi with cellular data off for more than 24 hours straight.


    Sent from my iPhone 5S or 5th gen iPod Touch using Tapatalk
    TurboTiger likes this.
    07-14-2014 09:38 AM
  7. TurboTiger's Avatar
    Try turning airplane mode on for 10 seconds then turn it off 3G/LTE should reappear in the status bar again. I've had to do this sometimes when I'm connected to wifi with cellular data off for more than 24 hours straight.


    Sent from my iPhone 5S or 5th gen iPod Touch using Tapatalk
    Tks for the tip acerace
    Good Luck
    07-14-2014 09:42 PM

Similar Threads

  1. How to use Siri for iPhone and iPad: The ultimate guide
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2014, 12:20 PM
  2. Deal of the Day: Amzer Hard Shell Case for iPhone 5/5S
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-2014, 08:10 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 07-12-2014, 03:30 AM
  4. Samsung switches to advertising the iPad, knocking their own displays
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 07-11-2014, 11:39 PM
  5. National Association of the Blind wants to work with Apple on accessibility
    By iMore.com in forum iMore.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2014, 08:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD