1. dale225's Avatar
    So usually I take pics without the flash. The camera does a good enough job that 99.9% of the time I do not use flash. However, last night I take a picture and it is too dark, so I turn the flash to "auto". Take a picture, nothing, just a black image. So I switch the flash to "on" and same thing, no picture. Restart the phone, same thing. Turn the flash "off", pic is taken just fine. What gives?

    This morning I try to replicate the problem, take pic with flash and there is a beautiful image coming of my iPhone. I'll try it again tonight when it is dark but that is enough for me to ask for a new phone. Isn't it?
    10-28-2012 03:49 PM
  2. dale225's Avatar
    Can't replicate it anymore.
    10-29-2012 09:26 PM

Similar Threads

  1. Replies: 14
    Last Post: 04-21-2015, 03:22 PM
  2. iPhone 3g shows No Service with T-Mobile sim after blacksn0w unlock.
    By iKatianarie in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 3
    Last Post: 11-10-2009, 12:47 AM
  3. No pictures stored after 3G Ultrasn0w unlock.
    By s1w in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 1
    Last Post: 07-14-2009, 05:13 PM
  4. purplera1n rocks!!!! No problems with cydia either!!!
    By robes1 in forum Jailbreaking, Unlocking, Hacks, Themes & Mods
    Replies: 4
    Last Post: 07-11-2009, 11:27 AM
  5. Sudden "No Service" with SIM Proxied 3G
    By Robbie#IM in forum iPhone 4
    Replies: 1
    Last Post: 01-24-2009, 02:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD