1. Parry's Avatar
    Hi,

    I am using iP4S 16GB Factory Unlocked on 5.0.1 Build 9A405.

    Have recently observed that when ever I am switching on my device, it takes about a minute to get the network signals; till then it keeps 'Searching' unlike my iP3GS.

    Any clues what the issue could be & its resolution?
    02-08-2012 02:49 AM
  2. Eileen89's Avatar
    I am using an factory unlocked 4S and I believe this is normal. I doesn't take more than a few seconds after it is booted up to say AT&T or T-Mobile, though.


    Sent from my iPhone 4S using Tapatalk.
    02-08-2012 05:14 AM
  3. Parry's Avatar
    Thanks Irish Rose for your reply.

    I am on Vodafone & for me its not in seconds but surely near a minute to get onto the network.

    I hope the latest iOS 5.0.1 Build 9A406 is not about this concern as well?
    02-08-2012 06:23 AM
  4. Wallace's Avatar
    I am on o2 in the UK and have also noticed that it takes MUCH longer to acquire the mobile (3G) and home WiFi signals in my iP4s compared to my iP4 when the iP4s is turned on from cold. Both on iOS 5.01.

    I thought it was just me!

    Not a big deal, but definitely noticeable.
    02-08-2012 06:32 AM
  5. Parry's Avatar
    And I thought I was having an issue with my device.

    Thanks Wallace for your update; though I hv'nt checked it for WiFi Signals, will check & update.

    Another issue what am facing is that when you switch On & Off from Cellular Data; at times data connectivity is not established.

    You have to do an On & Off with the Airplane Mode and it gets data services start working again.
    02-08-2012 06:48 AM
  6. Wallace's Avatar
    WiFi 'issue' could just be my home network and be unrelated. I just mentioned it in passing.
    02-08-2012 07:19 AM
  7. Parry's Avatar
    WiFi 'issue' could just be my home network and be unrelated.
    Could be, as I dint face it on my device.
    02-09-2012 02:16 AM
  8. Wallace's Avatar
    One more thing. It could be related to 3G. My iP4 has 3G turned off, I cannot do that on the iP4s currently.


    Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
    02-09-2012 03:19 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD