1. Xm_jdm's Avatar
    Is this something new? Finally scored an iPhone 4S unlocked. Got it set up and plugged in my car charger. As I was heading home I noticed that I was not getting any sounds when texts came in or emails. When I unplugged it, the sound activated.

    Some took it back and they swapped it out for a new one. And this one does the same thing.

    This never happened on my previous iPhone 4S. Is this something new in its 5.0.1???
    01-03-2012 04:12 PM
  2. ame's Avatar
    is it an apple branded charger or a third party?
    01-03-2012 04:32 PM
  3. BryanTheRed's Avatar
    I'd be willing to bet the charger is the culprit!
    01-03-2012 04:38 PM
  4. Xm_jdm's Avatar
    Apple doesn't make a car charger. So these are third party but they have the works with iPhone certification.
    01-03-2012 04:41 PM
  5. Xm_jdm's Avatar
    I just find that so odd that this problem did not happen on my previous 4S
    01-03-2012 04:42 PM
  6. IAmSixNine's Avatar
    Sounds like its car charger related.
    have you tried to use a home charger and see if you get the same result?
    If not then more testing is needed.
    01-03-2012 05:34 PM
  7. Xm_jdm's Avatar
    The actual home charger does not do affect the iPhone at all.
    01-03-2012 06:32 PM
  8. jobosumm's Avatar
    have the same problem with my 4s - i think its the charger - if i use the wall charger that came with the phone its fine. if i use the "generic" wall charger with the usb that came with the phone, its fine. third party wall charger, no sounds. same goes for the dock. i have a third party dock, - no sound. my ihome alarm clock - no sound! although the box claims it works with the iPod AND iPhone. I'm going to return the clock today. i had started a thread here asking about the same thing. seems some have problems with it, some don't.
    01-06-2012 09:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD