1. dj2big's Avatar
    A relationship with no trust is like an iPhone with no service. All you can do is play games.

    Just a little humor hope it made you laugh, LOL!
    12-04-2011 06:57 AM
  2. krs7272#AC's Avatar
    Well just like a relationship with games I kick to the curb my 4S is about to suffer the same fate. Reception in low signal areas is horrible compared to my 4.
    12-04-2011 08:22 AM
  3. dj2big's Avatar
    I have great signal on my iphone 4S
    12-04-2011 08:30 AM
  4. krs7272#AC's Avatar
    As did I on my 4. Issue is low signal areas my 4S goes into No Service where as the 4 did not. And the 4S for some reason takes a lot longer to require or even acquire a signal upon start up then my 4 ever did.
    12-04-2011 10:16 AM
  5. dj2big's Avatar
    Hard reset take to apple store
    12-04-2011 11:08 AM
  6. krs7272#AC's Avatar
    Already did all that is possible restore as new etc. Took it in on Friday they exchanged it. But new one same issue. So it's either another 4S problem phone or the 4 just had an antenna that worked better with low signals.
    12-04-2011 11:12 AM
  7. dj2big's Avatar
    Might be the network
    12-04-2011 06:59 PM
  8. krs7272#AC's Avatar
    Nope not network been with my sister every time who has the 4 and she'll have a signal while the POS 4S has "No Service"
    12-04-2011 07:12 PM
  9. dj2big's Avatar
    Use your old phone see what happens
    12-05-2011 04:05 AM
  10. Cleveland's Avatar
    Ask AT&T for a free microcell
    12-05-2011 04:20 AM
  11. krs7272#AC's Avatar
    First I sold my old phone. And I already know it didn't have theses lost signal issues I had it for over a year.

    Second these issues are not at home so a microcell isn't going to help me. I'm pointing out that the 4S in my real world usage can't hold a low signal where as the 4 can. Read the posts
    12-05-2011 08:58 AM
  12. longshadows's Avatar
    Same problem for me. I leave home or work, after several hours on WiFi data signal, only to be unable to acquire a 3G signal on my new (unlocked) 4S. The signal icon displays three or more bars, but none of my streaming media will work. This NEVER happened on my old 3GS.

    So, I can reboot and usually obtain a 3G signal, but this is frustrating. sounds like I'm not the only 4S user with this issue.
    12-05-2011 01:08 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD