1. waterlou's Avatar
    In Chinese handwriting keyboard, sometimes it crash the whole system and respring automatically.
    09-01-2011 10:40 PM
  2. ogeneo's Avatar
    Here's a really obscure one. On the emoji keyboard the red exclamation mark is now clear? Also, wasn't the question mark blue?
    09-02-2011 01:17 AM
  3. ghostface147's Avatar
    How do you enable emoji?
    09-02-2011 01:44 AM
  4. iFrosty's Avatar
    How do you enable emoji?
    It should be located within the settings of the keyboard. Go to international keyboards and it should be located there. Either that or he bought an emoji app (but i couldve sworn it came with ios5)
    09-02-2011 02:24 AM
  5. Fausty82's Avatar
    How do you enable emoji?
    There are several free emoji apps in the app store... they are installed as international keyboards...
    09-02-2011 02:28 AM
  6. auntiewiv's Avatar
    Emjoi is available as a standard keyboard. Goto settings>general>keyboard>international keyboards and select add new. It's in the list


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    09-02-2011 02:53 AM
  7. ranbo's Avatar
    ok i have major issues with beta 7 on iPhone 4.
    after OTA update the "Cellular Data Network" settings tab has disappeared. (thus 3g wouldn't work without me inserting the APN)
    Both iMessage and FaceTime will not turn on. When i move the toggle to "ON" it just quickly goes back to "OFF".
    Any help?

    i figured out how to fix the cellular data network thing by installing a profile with my APN settings. But still can't enable iMessage or FaceTime.
    Last edited by ranbo; 09-02-2011 at 08:17 AM.
    09-02-2011 05:54 AM
  8. Alli's Avatar
    It would probably be really helpful, if, as you state your problem, you also tell what you have the beta installed on...iPhone 4, iPad, other.
    09-02-2011 06:41 AM
  9. B2theRich33's Avatar
    So I went to go fix the music playing problem by restoring my ipod..... and everytime i restore from a back-up I go back to restore iPod selection screen.... Its been three times so far. Any clue how to fix this?
    09-02-2011 07:54 AM
  10. jsntrenkler's Avatar
    OTA was rock solid. Took about ten minutes for the whole process! Though, I did the OTA without my phone being plugged in, and I started it with 63% of my battery remaining... when it finished, I had 70%... lol

    I don't have music in my iPhone's Music app (I use Spotify), so I can't comment on that. I didn't have the iMessage password problem, though.
    Same here with Spotify, all my downloaded spottily music worked fine ;-)
    09-02-2011 09:53 AM
  11. ryry's Avatar
    my personal hotspot on my ip4 is not available with this beta. anybody else?
    09-02-2011 09:57 AM
  12. Omnomnomkimiiee's Avatar
    Ah, iPod touch 3gen, deleting music from the music player app crashes the springboard.


    Sent from a mysterious mobile device.
    09-02-2011 10:02 AM
  13. Garz's Avatar
    Ah, iPod touch 3gen, deleting music from the music player app crashes the springboard.


    Sent from a mysterious mobile device.
    That was stated in Apples release notes
    09-02-2011 10:40 AM
  14. Omnomnomkimiiee's Avatar
    That was stated in Apples release notes
    Whoops, only just read them ^^


    Sent from a mysterious mobile device.
    09-02-2011 11:42 AM
  15. hellomiggy's Avatar
    my personal hotspot on my ip4 is not available with this beta. anybody else?
    I just checked out my hotspot on my iP4, and it did take some time for my iPT to connect, but it worked. Try it out again, let warm up.
    09-02-2011 12:14 PM
  16. bizfox's Avatar
    Using the Reminders app, even with the location feature turned off, seemed to drain my battery faster. I attempted a second "restore as new" via iTunes b7 for Win7, but the same bug exists. I'm using a 3rd party checklist app for now until hopefully, the next or final release. Oh, and I'm on a MobileMe account with iCloud turned off (in case anyone asks haha)...

    Any solutions for this particular issue? If not, I can wait (it is a beta after all...)
    09-02-2011 02:52 PM
  17. cdelauz02's Avatar
    I have a certain ring tone that I use. For beta 7 it does not allow me to sync it. I see it here on iTunes, and it says it syncs it but i do not see it on my phone? Is anybody else having issues syncing ring tones?
    09-02-2011 03:28 PM
  18. Alli's Avatar
    I have a certain ring tone that I use. For beta 7 it does not allow me to sync it. I see it here on iTunes, and it says it syncs it but i do not see it on my phone? Is anybody else having issues syncing ring tones?
    I had this issue with beta 6, but so far it all looks ok on 7.
    09-02-2011 05:04 PM
  19. imthetalkofny's Avatar
    the iPod app is sucking for me. It won't play my songs. It just keeps slipping over all the songs without starting them. WTF?!
    09-02-2011 06:28 PM
  20. BLiNK's Avatar
    the iPod app is sucking for me. It won't play my songs. It just keeps slipping over all the songs without starting them. WTF?!
    gonna need more info, did you do OTA? are you syncing over wifi?

    my iPod (on my iP4) works great by the way. i originally did the OTA update then restored as new due to my OCD, long story.. anyways, i am staying clear of wifi syncing, have been since beta 5
    09-02-2011 06:53 PM
  21. Dazzx's Avatar
    Music player is slow to react especially audiobooks takes a good 7 seconds to start playing

    iPhone 4 /


    @dazzx
    About.me/Darrent
    09-02-2011 07:02 PM
  22. Fausty82's Avatar
    Waaaaa I found a bug.

    Stinkin' Slide to Reply but the sliding not working bug just popped up... I got this screen every time I slid haha.
    I just experienced this one... not "slide to reply", but "slide to unlock"... I tried to slide the arrow and it went 99% of the way across the screen and the phone hung. Had to do a hard reset to get it back. Grrrr.

    Who knew there'd be bugs in beta releases ...
    09-02-2011 07:03 PM
  23. Incpt.Mobis's Avatar
    Ah, iPod touch 3gen, deleting music from the music player app crashes the springboard.


    Sent from a mysterious mobile device.
    sometimes, I meet the same problem.
    It's just a beta version !
    09-02-2011 11:18 PM
  24. josephteodoro's Avatar
    my ipod was 4.3.5 then i decided to update it to ios 5 beta 7.
    then i've got this message,

    WHAT SHOULD I DO?
    09-03-2011 02:19 AM
  25. Omnomnomkimiiee's Avatar
    my ipod was 4.3.5 then i decided to update it to ios 5 beta 7.
    then i've got this message,

    WHAT SHOULD I DO?
    It means you haven't registered your iPod's udid in the iOS dev centre, therefore you can't use beta. You have to register first


    Sent from a mysterious mobile device.
    Last edited by Omnomnomkimiiee; 09-03-2011 at 06:31 AM.
    09-03-2011 05:33 AM
163 ... 23456 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD