1. ___amg's Avatar
    hey guys,

    i have a quick question for ya, my on off toggles is showing a stripe instead of a on or off word.
    Just a quick example

    08-24-2012 11:16 PM
  2. Massie's Avatar
    hey guys,

    i have a quick question for ya, my on off toggles is showing a stripe instead of a on or off word.
    Just a quick example

    Click to view quoted image
    Did you just give us an image of what the normal screen looks like, or is that supposed to be showing us your problem? It looks normal to me (and I notice now that it's from macworld). Can you post a photo showing the actual problem?
    08-24-2012 11:47 PM
  3. ___amg's Avatar
    nobodyknows?
    08-25-2012 08:37 PM
  4. ___amg's Avatar
    Did you just give us an image of what the normal screen looks like, or is that supposed to be showing us your problem? It looks normal to me (and I notice now that it's from macworld). Can you post a photo showing the actual problem?

    alright this is MY problem what i have on my iphone..
    instead of an on or off toggle it shows a o or a I
    08-28-2012 04:47 PM
  5. sherlock's Avatar
    Any theme installed?
    08-28-2012 11:23 PM
  6. Tony the Tiger's Avatar
    I'm pretty sure it's probably from the language. My friend has his iPhone 4 in Spanish and it shows O and I instead of On and Off.
    08-28-2012 11:48 PM
  7. ___amg's Avatar
    I'm pretty sure it's probably from the language. My friend has his iPhone 4 in Spanish and it shows O and I instead of On and Off.
    Yeah it was the language.. but does anybody know if it's possible to have that on off toggle plus my own language set?
    08-29-2012 10:54 AM
  8. Exxod's Avatar
    Yeah it was the language.. but does anybody know if it's possible to have that on off toggle plus my own language set?
    Jailbreaking would be your best bet.
    08-29-2012 01:05 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD