1. petworks97's Avatar
    i have a 2010 jeep with u-connect. after the last update for my verizon iphone my bluetooth does not function properly. i get it to connect but when a call comes in it just says can't find bluetooth device. this is such a pain. does anyone have this problem and a fix.
    09-16-2011 11:42 PM
  2. BrindawithanI's Avatar
    Hmmm... I'll check mine and get back to you. In the meantime, have you tried deleting the phone and resyncing?
    09-16-2011 11:47 PM
  3. petworks97's Avatar
    i've deleted the phone and device on.both several times . i've reset the iphone. it just won't work. when i get in it says it's connected but when a call comes in or i try to make a call it just says that it can't find the device. i got a replacement device from apple and that's when the problem started. my last phone had the older OS on it. this one has a newer OS. that's why i assume that it's the OS . i guess it could be a problem with the phone.
    09-16-2011 11:55 PM
  4. BrindawithanI's Avatar
    I missed the part about you having vzw. I have at&t so my testing won't help. I did find this when I googled though:

    https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0

    6th post down "I had a similar problem with my 09 Jeep, I ended up having to get a software upgrade from the jeep dealership for it to work with more phones..."
    Last edited by BrindawithanI; 09-17-2011 at 12:19 AM.
    09-17-2011 12:09 AM
  5. petworks97's Avatar
    i'll look into a s/w update on the jeep thanks.
    09-17-2011 03:54 PM
  6. BrindawithanI's Avatar
    Good luck! Make sure to post back with your results.
    09-17-2011 08:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD